Profiteer van voordeel op de BMW R 18

De ideale cruiser

De nieuwe BMW R 18 verwijst naar de historie van BMW Motorrad en de iconische kenmerken die consequent zijn doorontwikkeld. Dit heeft gezorgd voor een typerende cruiser met de boxer met de meeste cilinderinhoud die BMW Motorrad ooit heeft gebouwd, namelijk 1.802 cc. Het rijden op een R 18 is altijd een feest maar bij Dusseldorp Motorrad maken wij het nog net iets leuker!

Als je interesse hebt om je huidige motor in te ruilen en misschien vooral als je nog geen BMW rijdt, dan doen wij jou een extra scherp voorstel!! We horen graag van je om je te informeren over de mogelijkheden.

BMW R 18 accessoires

Je profiteert nu bij aanschaf van een nieuwe of gebruikte BMW R 18 tot €1000,- voordeel op accessoires voor jouw BMW R 18. Zo kan je bijvoorbeeld diverse buddyseats en rugleuningen toevoegen aan jouw motor. Maar ook windschermen, speciale Machined onderdelen en allerlei speciale wielen van tot wel 21 inch. Zo kan jij zelf je eigen BMW R 18 helemaal customizen. Wees er snel bij want deze actie loopt nog tot en met 30 september 2022. 

1,18% rente op nieuwe modellen

Ben jij geïnteresseerd in een van onze nieuwe R18’s en besteed jij minimaal €1000,- aan accessoires? Dan kan je deze motor nu tijdelijk financieren tegen een erg gunstig rentetarief van 1,18%. Deze actie is van toepassing op de BMW R 18, de BMW R 18 Classic, de BMW R 18 B en de BMW R 18 Transcontinantal. Wees er snel bij want je profiteert nog van deze actie tot en met 30 september. Deze actie is alleen geldig bij inruil van een motorfiets. Van welk merk deze motor is maakt niet uit, wij willen iedereen kennis laten maken met BMW!

Ontdek de BMW R 18

Onze collega's vertellen je graag alles over de BMW R 18!