Ervaar de BMW R 18

één dag helemaal voor jou

HOE HET WERKT

Zelf rijden met de BMW R 18

Wat is er nou fijner dan op een mooie herfstdag een mooie toer rijden met een motor van BMW? Je kan nu tijdelijk een dag op pad met een andere motor van Dusseldorp Motorrad dan die je gewend bent. Je huurt nu namelijk een BMW R 18 Classic of de R 18 Transcontinental voor slechts €75,- per dag* (van 09:00 tot 17:00). Koop je vervolgens een BMW R18 bij ons? Dan rijdt je deze dag uiteraard geheel gratis

Dit unieke aanbod is geldig tot en met 31 oktober dus wees er snel bij en kom langs in onze prachtige showroom in Alkmaar!

Meer over de BMW R 18

De nieuwe BMW R 18 verwijst naar de historische en iconische kenmerken van BMW Motorrad die zij consequent hebben doorontwikkeld. Het resultaat is een karaktervolle cruiser met de boxer met de meeste cilinderinhoud die ooit door BMW is gebouwd. De BMW R 18 heeft namelijk een cilinderinhoud van maar liefst 1802 cc. De flyline is gestrekt en laag en het stalen frame met dubbel subframe omvat de mooi vormgegeven motor. Niet eerder had een BMW motorfiets zoveel kenmerken van vroegere, roemruchte modellen.

Welke modellen kan je huren?

BMW R18 Classic

De BMW R 18 Classic is een nostalgische toermotor die doet denken aan het begin van de eerste cruisers die geschikt waren om te toeren. De druppelvormige ank is een icoon uit de geschiedenis en benadrukt, net als de langgerekte achterste einddemper, de langgerekte typische flyline van de R 18 Classic. De 2-cilinder boxermotor van 1802 cc van de R 18 Classic is de boxer met de meeste cilinderinhoud die BMW ooit heeft gebouwd.

BMW R18 Transcontinental

De R 18 Transcontinental ziet eruit alsof de kilometers er gewoon langs glijden. Het grote voorspatbord en de opvallende voorkant met de beide extra verstralers vormen de opmaat naar de elegante streamlining. De 24-liter brandstoftank, de windgeleiders, treeplanken en de topcase met rugleuning voor de duopassagier completeren de duidelijk gedefinieerde look.

* Vraag naar de voorwaarden bij onze collega's in Alkmaar.