Tijdelijk extra inruilwaarde

Nu het mooie weer steeds dichterbij komt is het tijd om een nieuwe motor aan te schaffen. Om dit een stukje aantrekkelijker te maken hebben wij bij Dusseldorp Motorrad een hele mooie actie. Je ontvangt nu namelijk tijdelijk extra inruilwaarde op jouw huidige motor. Meer weten? Lees dan snel verder. 

BMW F 900 R & BMW F 900 XR

Geniet het komende voorjaar van motorrijden zoals nooit tevoren. Kom nu je motorfiets inruilen en ontvang €500,- bovenop jouw inruilwaarde. Daarnaast kun je direct opstappen, want de F 900 R is direct uit voorraad leverbaar. Waar wacht je nog op? 

Neem contact op met een van onze verkopers voor meer informatie. Het aanbod is geldig tot en met 30 juni 2021.

BMW F 900 R

Met de BMW F 900 R is rijplezier gegarandeerd. Deze sportieve en krachtige roadster is voor iedereen toegankelijk en geschikt voor voor een echte avonturier. De BMW F 900 R is al leverbaar met een prijs van €9.750,-. Interesse in deze motor? Maak hieronder dan eenvoudig een afspraak voor een proefrit. 

BMW F 900 XR

De BMW F 900 XR combineert sportiviteit en prestatie op de langere afstanden. Maar ook voor de kortere afstanden is deze motor zeker geschikt. Een echte allrounder dus. De BMW F 900 XR is leverbaar met een prijs vanaf €13.450. Enthousiast geworden over de motor? Maak hieronder dan eenvoudig een afspraak voor een proefrit.