Dusseldorp Motorrad is open

Lees alles over jouw bezoekmogelijkheden

Laatste update: 1 maart 2021

Na bekendmaking van de nieuwe versoepelingen ben je van harte welkom bij Dusseldorp Motorrad in Alkmaar. Hieronder in het kort een beschrijving van de bezoekmogelijkheden. Meer informatie lees je verder op deze pagina.

✓ Onze werkplaats is geopend voor onderhoud en reparaties
✓ Voor particuliere & zakelijke verkoopafspraken is onze showroom geopend
✓ Een proefrit is op afspraak mogelijk bij onze showroom of plan jouw proefrit aan huis

Onze werkplaats blijft open
Plan eenvoudig jouw showroom bezoek
Onze werkplaatsen zijn geopend

WAAR MOET JE OP LETTEN BIJ EEN BEZOEK AAN ONZE VESTIGING?

Wij willen je vragen om bij jouw bezoek de geldende coronamaatregelen in acht te nemen. Dit betekent dat je alleen komt, altijd anderhalve meter afstand houdt en een mondkapje draagt (kinderen t/m 12 jaar uitgesloten). Alle medewerkers van Dusseldorp doen dit vanzelfsprekend ook. Om jouw veiligheid en die van onze collega’s te waarborgen werken we met tijdslots, zodat we het maximum aantal klanten - die onze vestiging willen bezoeken - niet overschrijden. Uiteraard mogen wij je alleen ontvangen als je klachtenvrij bent.

Wat wij het allerbelangrijkste vinden is dat we jou weer de mogelijkheid kunnen bieden om veilig en verantwoord onze showrooms te betreden. Of dit voor onderhoud aan jouw BMW Motorrad is of voor het kopen van jouw nieuwe droom Motor.

Je bent van harte welkom.

Showroom

Onze showroom is geopend op afspraak.

Onze showroom is op afspraak gewoon geopend voor onze klanten. Neem hierover contact met ons via onderstaande button of bel met één van de collega's 

Service & Onderhoud

Onze werkplaats is geopend

Onze werkplaats is geopend. Op deze manier kunnen wij service en onderhoud aan jouw motor blijven waarborgen. Heb je al een afspraak gepland staan dan kan je jouw motor op de afgesproken dag alsnog bij ons brengen voor onderhoud. Heeft jouw motor service of onderhoud nodig dan kun je daarvoor hieronder een afspraak maken. Uiteraard geldt in alle gevallen dat de coronamaatregelen strikt worden nageleefd.

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om jouw motor te brengen voor onderhoud, dan bieden we je graag de mogelijkheid om jouw motor thuis op te halen. Uiteraard ook hier met inachtneming van de te nemen maatregelen.