Je blijft welkom bij Dusseldorp Motorrad

Lees alles over jouw bezoekmogelijkheden

Wat betekenen de nieuwe coronamaatregelen voor een bezoek aan een onze Dusseldorp Motorrad vestiging? Daar informeren wij u graag over.

Onze werkplaats blijft open
Haal en breng Service
Plan eenvoudig uw werkplaats afspraak

Service & Onderhoud

Onze werkplaats blijft geopend

Onze werkplaats blijft in de aankomende periode geopend. Op deze manier kunnen wij service en onderhoud aan uw motor blijven waarborgen. Heeft u al een afspraak gepland staan dan kunt u uw motor op de afgesproken dag alsnog bij ons brengen voor onderhoud. Heeft uw motor service of onderhoud nodig dan kunt u daarvoor hieronder een afspraak maken. Uiteraard geldt in alle gevallen dat de coronamaatregelen strikt worden nageleefd.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om uw motor te brengen voor onderhoud, dan bieden we graag de mogelijkheid om uw motor thuis op te halen. Uiteraard ook hier met inachtneming van de te nemen maatregelen.

Onze showroom moet sluiten

Maar wij bieden u nog steeds advies

Onze Dusseldorp Motorrad showroom zal helaas gesloten zijn tot en met 19 januari 2021. Ondanks dat wij u niet kunnen ontvangen in onze showrooms, bieden wij u nog steeds het advies wat u van ons mag verwachten rond de aanschaf van een nieuwe of gebruikte motor. Het gehele verkoopproces bieden wij u online aan, inclusief aflevering van de motor op locatie. Alle klanten die een aflevering gepland hebben in de periode tot 19 januari worden door ons benaderd voor een afspraak op maat. 

De komende tijd bieden wij u de mogelijkheid om op diverse manieren informatie in te winnen over de motor van uw dromen. Samen met onze verkoopadviseurs kunt u onder andere telefonisch, middels videobellen, via WhatsApp alles te weten komen over de motor die u in gedachten heeft.

Veelgestelde vragen

Ja, u kunt nog steeds uw motor langsbrengen voor reparatie of onderhoud. Heeft u echter last heeft van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts en/of bent u in contact geweest met een besmette persoon dan zullen wij u vragen of de afspraak verplaatst kan worden. Als dit niet het geval is, kan de afspraak gewoon doorgaan.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om uw motor te brengen voor onderhoud, dan bieden we graag de mogelijkheid om uw motor thuis of op kantoor op te halen. Uiteraard ook hier met inachtneming van de te nemen maatregelen. Het is ook mogelijk om de onderhoudsbeurt aan uw motor op een andere datum te plannen. Neem daarvoor contact met ons op.