Demonstratiemodellen

Op welke motor rijd jij straks weg?

Bij Dusseldorp Motorrad begrijpen wij heel goed dat je niet binnen drie tellen de perfecte motor hebt gevonden. Daarom helpen wij je graag bij jouw zoektocht naar de perfecte motor. Bij het vinden van een motor die voldoet aan jouw wensen en behoeften stellen we graag voor dat je een proefrit gaat maken. Dit is de ideale gelegenheid om de motor te ‘leren kennen’. Wat is jouw feeling met de motor? Hoe is de uitstraling? En hoe is de bedieningseenvoud? Heb jij de motor van je dromen al gevonden en wil je een proefrit maken? Binnen een belletje hebben we het zo voor je geregeld. Op welke motor rijd jij straks weg?

DUSSELDORP DEMO AANBOD

Plan direct jouw proefrit

SCHERPE OPENINGSACTIE

Je hebt de perfecte BMW motorfiets gevonden, goed nieuws! Bij Dusseldorp Motorrad maken wij het dan nog leuker voor je. Tot 31 mei ontvang je namelijk bij de aanschaf van nieuwe- of gebruikte BMW Motorfiets €500,- korting op al onze kleding of accessoires. Dus als je nog twijfelde of je die nieuwe jas of kofferset erbij moet kopen, dan is dit je kans. 

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Je kan ons altijd bellen, mailen, appen of wandel gewoon even binnen bij onze showroom in Alkmaar. 

BEKIJK ONS GEHELE AANBOD