Gear & Garment 2022

De laatste trends van mode en motorkleding.

Voor het seizoen van 2022 biedt BMW Motorrad een serie nieuwe motoroutfits. De zeer goede afwerking, de hoge kwaliteit en de aandacht voor veiligheid zijn andermaal kenmerkend voor deze nieuwe motorkleding. De collectie speelt in op de laatste trends op het gebied van mode en motorkleding.

MOTOROUTFITS

Voor het seizoen van 2022 biedt BMW Motorrad een serie nieuwe motoroutfits. De zeer goede afwerking, de hoge kwaliteit en de aandacht voor veiligheid zijn andermaal kenmerkend voor deze nieuwe motorkleding. De collectie speelt in op de laatste trends op het gebied van mode en motorkleding. Met de Plugged to Life serie presenteert BMW Motorrad praktische en stijlvolle producten die perfect geschikt zijn voor dagelijks gebruik, zowel tijdens als na de motorrit. Met name het nieuwe motorpak Barcelona GTX is ideaal voor dagelijks woon-werkverkeer door zijn veelzijdigheid.

NEVER STOP CHALLENGING

BMW M KLEUREN

Ook nieuw: de Never Stop Challenging lijn. In deze reeks kenmerken alle producten zich door een consistent en spannend ontwerp met een hoge herkenbaarheid door de M kleuren. Van het lederen eendelige motorpak M Pro Race Comp tot het ventilerende motorjack Sidepod AIR. De Soulfuel lijn bevat stoere outfits met een bijzonder modieuze uitstraling dankzij de retro racer stijl. Het jack Schwabing voor heren en dames en de nieuwe jeans Moabit en Kreuzberg zijn opvallende voorbeelden van deze nieuwe kledinglijn.

De Ride and Share serie voor het toursegment bestaat uit nieuwe items, ontwikkeld volgens de Make Life a Ride gedachte. Zo is het klassieke motorpak Atlantis geëvolueerd naar het nieuwe tweedelige motorpak Furka. Voor de liefhebbers van avontuur op twee wielen zijn er nieuwe toevoegingen aan de Spirit of GS lijn. Het zijn echte must-haves als het gaat om functionele kleding. Dit zijn onder andere het motorpak GS Rally GTX (voor het eerst ook voor dames) en het motorpak GS Rally AIR.

DUSSELDORP WEBSHOP

VOOR JOUW STIJL.

In onze Dusseldorp Webshop kan je alles vinden om jouw stijl voor het volgende motor seizoen te vinden! Neem een kijkje of voor advies op maat kom langs bij onze vestiging in Alkmaar. Onze mannen staan je graag te woord voor een advies op maat of een pas sessie.