Introductie BMW R18

een uniek model voor BMW Motorrad

Voor iedereen die wil weten hoe het meest unieke model van BMW Motorrad er uit ziet, organiseren wij een officiële showroom introductie van de BMW R18. Je kan in onze vestiging in Alkmaar genieten van de unieke uitstraling en het geluid van deze "Big Boxer"  

HIGHLIGHTS

De Boxermotor

Al sinds 1923 gebruiken we de boxermotor – uit overtuiging.  De 2-cilinder boxermotor van 1.802 cc van de R 18 is de boxer met de meeste cilinderinhoud die we ooit hebben gebouwd. Het maximale koppel van 158 Nm wordt al ontplooid bij 3.000 t/min. Van 2.000 tot 4.000  t/min is er altijd meer dan 150 Nm beschikbaar en daarmee een continu hoog koppel bij een voor een boxer karakteristieke motorloop. Bij 4.750 t/min levert de "Big Boxer" 67 kW (91 pk). Waarbij het binnenwerk traditie met moderne techniek combineert. Voor pure emotie op de weg. 

Historische kenmerken

De nieuwe R 18 verwijst naar onze historie en iconische kenmerken die we consequent hebben doorontwikkeld. Het resultaat: een karaktervolle cruiser met de boxer met de meeste cilinderinhoud die we ooit hebben gebouwd en tijdloze designkenmerken - zoals bijvoorbeeld de witte dubbele belijning van de R 18 First Edition. 

Volledig te Customizen

De flyline is gestrekt en laag. Het stalen frame met dubbel subframe omvat de geweldig vormgegeven motor, die de aanwezigheid van de machine indrukwekkend onderbouwt.  Daarbij komen nog talloze individuele uitrustingsopties: bij de R 18 gaat het om maximaal minimalistisch voor een maximale individualiteit. 

Zaterdag 18 september in Alkmaar

Proefrit aanvraag

Wil je de BMW R18 zelf ervaren? Dat is uiteraard mogelijk tijdens een proefrit. Vanaf 21 september hebben wij een prachtige BMW R18 demo beschikbaar.