Motorrad Toertocht 2023

Zaterdag 22 april

Na een geslaagde seizoensopening is het de hoogste tijd om weer een mooie toertocht door Noord-Holland te organiseren. Dit jaar zal de Dusseldorp Motorrad toertocht plaatsvinden op zaterdag 22 april. De toertocht zal starten om 09:30 uur vanaf de Dusseldorp Motorrad vestiging in Alkmaar en zowel door Noord als Zuid-Holland gaan. De toertocht wordt gereden op eigen initiatief

Vind je bovenstaande nou nog niet genoeg redenen hebben om je aan te melden voor de Dusseldorp Motorrad Toertocht? Dan hebben wij goed nieuws! Alle nieuwe geïntroduceerde modellen van BMW zijn namelijk ook te zien op deze dag!

Dus neem je motorvriend(en) mee voor een dag vol met motorplezier! Vergeet niet om deze motorvriend zichzelf in te laten schrijven. Géén BMW-rijder? Geen probleem, ook jij bent van harte welkom op deze dag! Meld je snel aan via onderstaande buttons, waar wacht je nog op!

Bestel je tickets

Schrijf je nu snel in voor de Dusseldorp Motorrad toertocht zodat je verzekerd bent van een plekje. Een ticket voor deze dag als rijder kost €10,-. en voor €5,- extra kan je mee als introduce. Wij zorgen dat de koffie op tijd klaar staat!