Dusseldorp Motorrad Roadster Tour

Maak kennis met de nieuwe Roadster modellen van BMW Motorrad

Tijdens het weekend van 27, 28 en maandag 30 augustus kun jij de show stelen met de nieuwe Roadster modellen van BMW. Naast deze nieuwe 'Roadsters' zullen er ook een aantal Heritage modellen aanwezig zijn op dit gezellige evenement. Je kunt alle modellen tot in detail bewonderen en zelfs een uitgebreide proefrit maken van maar liefst 45 minuten.


Closed Room

Als kers op de taart hebben we hetzelfde weekend ook de Closed Room van de BMW R18 B en R18 Transcontinental gepland. Deze indrukwekkende motoren staan voor het eerst bij onze vestiging in Alkmaar. Dat betekent dat jij de mogelijkheid hebt om ze als eerste te kunnen bewonderen.


Reserveren

Wacht niet langer en schrijf je hier in voor de Dusseldorp Motorrad Roadster Tour in Alkmaar. We reserveren jouw favoriete model en zullen ervoor zorgen dat hij voor je klaar staat, voor een uitgebreide proefrit van 45 minuten. Zien wij je 27, 28 of 30 augustus bij onze vestiging in Alkmaar? We zetten de koffie alvast klaar!

Bekijk alle aanwezige modellen

Bekijk hieronder alle BMW Motorrad modellen die aanwezig zullen zijn bij de Dusseldorp Motorrad Roadster Tour in Alkmaar.

Soort
Modelnaam
Roadster
BMW G 310 R
Roadster
BMW S 1000 R
Roadster
BMW F 900 R*
Roadster
BMW R 1250 R
Heritage
BMW R nineT
Heritage
BMW R nineT Pure*
Heritage
BMW R nineT Urban G/S
Heritage
BMW R nineT Scrambler
Heritage
BMW R18 B**
Heritage
BMW R18 Transcontinental**
Heritage
BMW R18
Heritage
BMW R18 Classic
*Deze modellen zijn ook met een verlagingsset, voor een lagere zitpositie, of als A2-uitvoering te reserveren.
**Deze modellen zijn niet beschikbaar voor een proefrit.

Closed Room BMW R18 B en BMW R18 Transcontinental

Bekijk als één van de eersten de nieuwe Grand American Tourer modellen.

Indrukwekkend. Dat zouden we zeggen als we de nieuwe BMW R18 B en Transcontinental in één woord zouden moeten omschrijven. De nieuwe ‘Grand American Tourer’ modellen zijn uitgevoerd met de grootste boxermotoren ooit gebouwd door BMW, met een inhoud van maar liefst 1.802 cc. De nieuwe BMW R18 B en BMW R18 Transcontinental modellen combineren kracht, luxe en exclusiviteit met een stijlvol design gegoten in een klassiek jasje.

Beide modellen zullen tijdens de Dusseldorp Motorrad Roadster Tour in Alkmaar aanwezig zijn. Je kunt dus als één van de eersten deze modellen tot in detail bekijken. Helaas kan er nog niet op gereden worden, dit kan pas bij de officiële showroomintroductie. 

De nieuwe Roadster modellen

Durf jij het aan?

Leef jij voor het rechte stuk, de volgende bocht of groen licht? Dan zijn de nieuwe BMW Roadster modellen dé perfecte match voor jou. Roadsters zijn moderne sportmotorfietsen en staan voor geconcentreerd rijplezier, uitgerust voor alle uitdagingen op de weg en voorzien van de meest geavanceerde systemen en technologieën.

Durf jij de uitdaging aan? Maak kennis met de nieuwe Roadster modellen tijdens de Dusseldorp Motorrad Roadster Tour in Alkmaar.

Dusseldorp Motorrad

Algemeen contact

Neem contact met ons op

Heb jij vragen of ons evenement of wil jij graag meer te weten komen over een specifiek model? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder! Je bent natuurlijk ook van harte welkom bij onze vestiging in Alkmaar, waar onze lekkere koffie altijd voor je klaar staat.