Roadster

DE BMW R 1250 R

ZO VEELZIJDIG EN KRACHTIG ALS NOOIT TEVOREN.

De nieuw R 1250 R beschikt meer dan ooit tevoren over een dynamische uitstraling. Dit komt vooral door de nieuwe boxermotor - met een nieuw koppel van maximaal 143 Nm zorgt de opnieuw bewerkte aandrijving voor meer kracht dan ooit tevoren. Door de variabele nokkenasregeling BMW ShiftCam biedt het motorblok in elk toerengebied optimale prestaties. Bij ontspannen cruisen of bij een sportieve rit ervaar je op elk moment de pure vrijheid en de typische punch van de boxermotor.

De BMW S 1000 R

AWAKEN THE DAREDEVIL

Pure adrenaline. De toerenteller stijgt. Pure kracht ontvouwt zich. Showtime voor de BMW S 1000 R. Van buiten Dynamic Roadster, van binnen Superbike-DNA. Want het onderstel en de motor hebben de genen van de RR in zich. Ultra wendbaar, ultra nauwkeurig. 165 pk vanaf 195 kg. Nog uitgekiender, nog offensiever. Voor het eerst met het optionele M pakket met M kleuren en M carbon-wielen. Klaar voor de ultieme uitdaging. #NeverStopChallenging.

DE BMW F 800 R

DE MODERNE ALLROUNDER.

Met deze actieve roadster is alles mogelijk: cruisen door de stad, relaxte toerritten daarbuiten of sportief sturen over bochtige landweggetjes. De BMW F 800 R combineert beweeglijkheid, praktische inzetbaarheid voor elke dag en dynamische prestaties - allemaal geïntegreerd in een sportief totaalpakket. Zijn pittige motor van 66 kW (90 pk) maakt elke keer wanneer je het gas opendraait duidelijk waarvoor hij is gemaakt: superieure handling en totale controle over de weg. Maar de F 800 R levert meer dan alleen sportieve prestaties en gemakkelijke handling. Innovatieve technologie hoort er ook bij: Ride-by-Wire, keuze uit twee rijmodi, standaard ABS en optionele systemen zoals ASC (Automatic Stability Control) of Dynamic ESA (Electronic Suspension Adjustment) zorgen er voor dat de kracht van de machine op een veilige manier wordt overgebracht op de weg.

De BMW G 310 R

De stad uitdagen.

Met een lach op je gezicht wakker worden. Omdat elke dag een kans biedt om wat nieuws te proberen – met de BMW G 310 R. Deze motorfiets biedt het totaalpakket en heeft alles wat je nodig hebt en wordt nu geleverd met moderne dagrijverlichting. Dankzij de geoptimaliseerde motor met Ride by Wire en anti-hop-koppeling rijdt hij intuïtief en soepel, zowel voor werk, een afspraak of buiten de stad. Beleef de wendbaarheid, het bedieningsgemak en de sportiviteit van de G 310 R en groei met deze motorfiets elke dag boven jezelf uit.

De BMW F 900 R

DYNAMISCHER DAN OOIT.

Voor de puristen die geen enkele uitdaging uit de weg gaan: de nieuwe BMW F900 R. Ultiem rijplezier, maar dan ook echt elke meter. Het uiterlijk van de BMW F900 R toont zijn ware kracht, maar achter deze sportieve en krachtige uitstraling schuilt een dynamisch karakter. Met zijn 105 pk sterke 2-cilinder lijnmotor levert de BMW F900 R 92 Nm aan koppel, precies in het juiste toerengebied voor maximale beleving. Daarbij is de BMW F900 R verkrijgbaar met rijmodi Pro en adaptieve bochtverlichting. Hiermee ga je niet alleen sneller en nauwkeuriger de bocht door, je hebt ook ten alle tijd zicht op waar je naar toe stuurt. Dit is een motor vol emotie. Een krachtpatser, maar wel voor iedereen toegankelijk. De BMW F900 R is namelijk ook in A2-uitvoering leverbaar en is de zitpositie van dit model in zes verschillende hoogtes in te stellen. Deze BMW F900 R is dus geschikt voor elke avonturier. Ervaar hem nu!