Service Adviseur Motorfietsen

Alkmaar

In 1909 is Dusseldorp begonnen als tweewielerbedrijf. Al snel werd de overstap gemaakt naar vierwielers en is Dusseldorp Automotive uitgegroeid tot een van de grootste BMW dealers van Nederland. Sinds 2019 is Motorrad ook officieel onderdeel van de Dusseldorp familie. In onze gloednieuwe vestiging in Alkmaar komen maandelijks vele motorrijders ons aanbod bekijken en de motor brengen voor service en onderhoudswerkzaamheden. Graag willen wij ons team uitbreiden. Daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe collega met passie voor motoren, design en techniek!

Goed salaris
Opleiding en trainingen via BMW
Vrijdag- of zaterdag middag

Wat ga je doen?

Als Service Adviseur ben je voor onze (werkplaats)klanten het eerste aanspreekpunt. Je adviseert klanten op het gebied van onderhoud en reparatie. Daarnaast zorg je voor een correcte facturatie, planning van de werkplaats en voorzie je de klant van een duidelijke uitleg van hun werkplaats bezoek.

Wie zoeken wij?

Als Service Adviseur heb je een open uitstraling en streef je een hoge mate van klanttevredenheid na. Daarnaast ben je mondeling communicatief vaardig, stressbestendig en deel je met ons de passie voor BMW Motorrad en onze ander merken BMW en MINI. Verder beschik je over een MBO+ werk- en denk niveau, ben je bereid op zaterdag te werken en ben je woonachtig in de omgeving van Alkmaar. Als je in het bezit bent van een motorrijbewijs en ervaring hebt als Service Adviseur is dit een pré.

Wat bieden wij?

✓ Een nieuw ingerichte en professionele werkomgeving

✓ Een goed salaris, een pensioenregeling, 25 vakantiedagen en natuurlijk een leuke werkomgeving met op vrijdag- of zaterdag middag een afsluitende borrel.

✓ Een professioneel team waarbij service, plezier en kwaliteit hoog in het vaandel staan

✓ Een fulltime dienstverband.

✓ Opleiding en trainingen via BMW

Solliciteren & informatie

Ben jij de gedreven Service Adviseur motorfietsen BMW Motorrad die met passie wil werken voor een premiummerk als BMW Motorrad? Stuur dan je gegevens naar sollicitatie@dusseldorpautomotive.nl

Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Klaas van den Elst, via 072 5400042.

Dusseldorp

Dusseldorp Automotive is al 60 jaar actief partner van BMW Group. Met vestigingen in Alkmaar, Apeldoorn, Deventer, Den Haag, Hoogeveen, Hoorn, Zaandam, Zwolle, Groningen, Assen en Oude Pekela, behoort Dusseldorp Automotive tot de grotere dealers van de merken BMW en MINI. Onder de naam STARS Schadeherstel heeft Dusseldorp Automotive haar eigen merk onafhankelijke schadeherstelbedrijven en beschikt Dusseldorp Automotive over een multi-merk leaselabel Dusseldorp Carlease.