MOTORRAD WINTERBEURT

DE JUISTE ZORG VOOR DE KOUDE MAANDEN.

Onze monteurs in Alkmaar staan klaar voor de Winterbeurt. Of je de komende maanden gewoon doorrijdt of kiest voor de stalling, in beide gevallen is een onderhoudsbeurt een absolute aanrader. Wil je eerst inzicht in het benodigde onderhoud en eventuele reparaties. Kies dan voor de wintercheck, dan krijgt jouw motor een grondige controle op veiligheid en betrouwbaarheid. Dit is inclusief het uitlezen van het storingsgeheugen en een proefrit met functietest We bieden je nu een aantal aantrekkelijke onderhoudsmogelijkheden om jouw motor weer tip top in orde te maken. 

Dusseldorp motorrad werkplaats
Plan direct jouw afspraak

BMW Motorrad Winterbeurt

Je motor wordt 100% gecheckt

Bij de BMW Motorrad winterbeurt zorgen onze werkplaats collega's voor een uitgebreide controle van o.a. alle slijtage delen en vloeistoffen, verversen de motorolie en het vervangen het oliefilter. Je hebt al Motorrad winterbeurt vanaf €149,- deze kan je optioneel nog uitbreiden met een complete reiniging van je motor. 

 

  • Gratis haal- en breng service* 
  • Complete motor reiniging vanaf €49,- 
  • Stal je motor bij ons voor slechts €1,49,- per dag 

 

De technische check

CHECK, CHECK. DUBBELCHECK

Weet je nog niet helemaal zeker wat voor onderhoud jouw motor precies nodig heeft, maak dan gebruik van onze algemene technische controle. Wij controleren dan op 25 punten jouw motor en geven advies over het onderhoud dat wellicht nodig is.

Deze complete motor controle kost slecht €29,95,- 

 

Dusseldorp Motoropslag

Veilig, droog en goed je motorstallen

Je BMW motorfiets veilig en droog stallen tijdens de wintermaanden? Dat kan, Dusseldorp Motorrad biedt vanaf dit jaar deze mogelijkheid aan. Speciaal voor onze klanten hebben wij een beveiligde stalling beschikbaar waar wij jouw motor kunnen stallen. 

De kosten hiervan bedragen slechts €1,49,- per dag. Heeft je motor ook onderhoud nodig? Dan krijg je een aantrekkelijk prijsvoorstel van ons. 

Winter cadeautjes!

BMW Motorrad Wireless Charger

Plan jij een afspraak voor een winterbeurt- of technische controle, goed nieuws! Dan krijg je van ons deze prachtige BMW Motorrad draadloze telefoon (t.w.v. €40,-) oplader helemaal gratis. Je kan kiezen uit twee leuke designs; Boxer of M-Line.  

* Gratis haal & breng service is alleen van toepassing in de Provincie Noord-Holland. (uitgezonderd Texel) Woon je verder weg, neem dan even contact op en dan bespreken we graag de mogelijkheden met je