MOTORRAD WINTERBEURT

DE JUISTE ZORG VOOR DE KOUDE MAANDEN.

Onze monteurs in Alkmaar staan klaar voor de Winterbeurt. Als je de komende maanden gewoon doorrijdt is een onderhoudsbeurt een absolute aanrader. Wil je eerst inzicht in het benodigde onderhoud en eventuele reparaties. Kies dan voor de wintercheck, dan krijgt jouw motor een grondige controle op veiligheid en betrouwbaarheid. Dit is inclusief het uitlezen van het storingsgeheugen en een proefrit met functietest. We bieden je nu een aantal aantrekkelijke onderhoudsmogelijkheden om jouw motor weer tip top in orde te maken of te houden. Daarnaast bieden wij ook een gratis haal en brengservice van 1 november 2023 t/m 28 februari 2024.

Als je vóór 31 januari een winterbeurt in inplant, maak je automatisch kans op een waardebon van €450,-. Deze waardebon is vrij te besteden in onze fysieke winkel, webshop en op de huur van een motorfiets of aanhanger.

Dusseldorp motorrad werkplaats
Plan direct jouw afspraak

BMW Motorrad Winterbeurt

Je motor wordt 100% gecheckt

Bij de BMW Motorrad winterbeurt zorgen onze werkplaats collega's voor een uitgebreide controle van o.a. alle slijtage delen en vloeistoffen, verversen de motorolie en het vervangen het oliefilter. Je hebt al een Motorrad winterbeurt vanaf €179,-. 

 

Bij deze winterbeurt krijg je nu ook nog eens gratis het BMW Motorrad Wintergeschenk. Maak dus snel je afspraak!

De technische check

CHECK, CHECK. DUBBELCHECK

Weet je nog niet helemaal zeker wat voor onderhoud jouw motor precies nodig heeft, maak dan gebruik van onze algemene technische controle. Wij controleren dan op 25 punten jouw motor en geven advies over het onderhoud dat wellicht nodig is.

Deze complete motor controle kost slecht €44,95,- 

 

Winterstalling

Heb jij geen ruimte om je BMW binnen te zetten in de winter? Geen probleem. Bij Dusseldorp Motorrad kan je dit jaar namelijk ook gebruik maken van winterstalling. Zo staat je motor veilig binnen tijdens de koude dagen. 

De winterstalling kost €49,- inclusief BTW per maand. 

* Gratis haal & breng service is alleen van toepassing in de Provincie Noord-Holland. (uitgezonderd Texel) Woon je verder weg, neem dan even contact op en dan bespreken we graag de mogelijkheden met je