Acties

Motorrad Winterbeurt

Onze monteurs in Alkmaar staan klaar voor de Winterbeurt. Of je de komende maanden gewoon doorrijdt of kiest voor de stalling, in beide gevallen is een onderhoudsbeurt een absolute aanrader. Wil je eerst inzicht in het benodigde onderhoud en eventuele reparaties. Kies dan voor de wintercheck, dan krijgt jouw motor een grondige controle op veiligheid en betrouwbaarheid. Dit is inclusief het uitlezen van het storingsgeheugen en een proefrit met functietest We bieden je nu een aantal aantrekkelijke onderhoudsmogelijkheden om jouw motor weer tip top in orde te maken. 

Ervaar de BMW R 18

Huur nu een BMW R 18 Classic of de R 18 Transcontinental voor slechts €75,- per dag (van 09:00 tot 17:00). Koop je vervolgens een BMW R18 bij ons? Dan rijdt je deze dag uiteraard geheel gratis! 

Tijdelijk extra inruilwaarde

Nu het mooie weer steeds dichterbij komt is het tijd om een nieuwe motor aan te schaffen. Om dit een stukje aantrekkelijker te maken hebben wij bij Dusseldorp Motorrad een hele mooie actie. Je ontvangt nu namelijk tijdelijk extra inruilwaarde op jouw huidige motor. Meer weten? Lees dan snel verder. 

3-delige vario kofferset actie

De BMW Motorrad F 750 GS, F 850 GS en de F 850 GS staan synoniem voor avontuur en reizen. En deze worden nu nog interessanter met de kofferset aanbieding die wij hebben samengesteld, hierbij kan uw voordeel oplopen tot maar liefst €991,- 

 

SALE | Kleding- en Accessoires

Shop nu voor een flink aantal SALE items bij Dusseldorp Motorrad in Alkmaar. Ontdek nieuwe afgeprijsde artikelen uit de BMW Motorrad Style, Ride & Herritage collectie.  

Bekijk onze sale items direct via de Dusseldorp Webshop of breng een bezoek aan onze showroom in Alkmaar. Wij helpen je graag! 

 

 

Private Lease.

Met BMW Motorrad Private Lease rijdt je op nieuwe BMW Motor voor een vaste prijs per maand. Je kan de BMW motor volledig naar eigen wens samenstellen. Of het nu een G310 R, C400 X en een F900 R. Je hebt zelf de keuze. Naast het vaste bedrag per maand bepaal jezelf de looptijd en het aantal kilometers dat je per jaar rijdt. Super makkelijk toch? Wij vertellen je graag hoe het werkt.

Hoe werkt het?