Acties

Motorrad Kleding bij Dusseldorp Motorrad

Het is sale bij Dusseldorp Motorrad in Alkmaar! Je profiteert nu bij ons van kortingen tot wel 40% op helmen, kleding, schoenen en nog veel meer! In onze showroom bieden wij nog extra korting, dus komt snel langs.

Bekijk onze sale items direct via de Dusseldorp Webshop of breng een bezoek aan onze showroom in Alkmaar. Wij helpen je graag! 

 

 

Motorrad Winterbeurt

Onze monteurs in Alkmaar staan klaar voor de Winterbeurt. Als je de komende maanden gewoon doorrijdt is een onderhoudsbeurt een absolute aanrader. Wil je eerst inzicht in het benodigde onderhoud en eventuele reparaties. Kies dan voor de wintercheck, dan krijgt jouw motor een grondige controle op veiligheid en betrouwbaarheid. Dit is inclusief het uitlezen van het storingsgeheugen en een proefrit met functietest. We bieden je nu een aantal aantrekkelijke onderhoudsmogelijkheden om jouw motor weer tip top in orde te maken of te houden.

Flying Start met Dusseldorp Motorrad

Het motorseizoen is weer in aantocht en daarom willen we jullie graag meenemen met een Flying Start voor 2024.

✔ Een leuke gezellige presentatie op 6 februari aanstaande, van BERRT Motorreizen.
✔ Gratis haal en breng service t/m begin maart voor onderhoud, reparatie en of technische check
✔ Mooie Flying Start aanbiedingen bij aankoop van een nieuwe of gebruikte motor en/of motorkleding

BMW CE 04 rijden op de zaak

Een motorfiets biedt vrijheid, ook bij zakelijk gebruik. Denk bijvoorbeeld eens aan de tijd die je bespaart tijdens het filerijden of het zoeken naar een parkeerplaats. Motorrijden is op fiscaal gebied zeer aantrekkelijk, zeker als je kiest voor een motor op de zaak. Naast een hele hoop tijd bespaar je met motorrijden dus ook nog eens geld. Zo kan je nu heel voordelig, zakelijk, de elektrische BMW CE 04 rijden.

Kom voor meer informatie eens langs in onze showroom in Alkmaar! 

Dusseldorp Motorrad Rent a Ride

Heb je geen eigen motor, maar wil je wel graag lekker toeren of mee met een motorreis? Of twijfel je over een BMW Motorfiets en wil je deze daarom wat langer uitproberen? Wij bieden bij Dusseldorp Motorrad de perfecte oplossing. Namelijk: Rent a Ride. Met Rent a Ride bij Dusseldorp Motorrad kan je een van de beschikbare modellen huren voor een dag, een weekend of een week tegen een mooie prijs. 

Besluit je na de huur van een BMW over te gaan tot de aankoop, dan doen wij er nog een schepje bovenop. Je krijgt dan namelijk het bedrag van de eerste verhuurdag cadeau. 

Aanhanger huren bij Dusseldorp Motorrad

Heb jij een aanhanger nodig om je motor te vervoeren naar bijvoorbeeld je vakantie? Goed nieuws. Deze kan je vanaf nu huren bij Dusseldorp Motorrad. Wij hebben twee trailers beschikbaar voor het vervoer van jouw motor. Een trailer met een laadvermogen tot 1000 kilogram, deze kost € 45,- per dag exclusief btw of € 8,- per uur. Ook hebben wij een trailer beschikbaar met een laadvermogen tot 750 kilogram, deze kost € 35,- per dag exclusief btw of € 5,- per uur. 

Gear Up And Go

Ausstellung in Berlijn. 2023 is daarmee het jaar waarin we het 100-jarig jubileum vieren van ons prachtige merk. In september 2023 wordt dit gevierd door onder andere flinke kortingen op accessoirepaketten. Als onderdeel van deze campagne bieden wij een geselecteerd optiepakket of accessoirepakket aan voor slechts €100,- bij aankoop van een nieuwe BMW motorfiets uit voorraad. Het voordeel kan oplopen tot ruim €1.700 incl. BTW. Wees er snel bij want deze actie is geldig tot en met 31 oktober. 

Profiteer van voordeel op de BMW R 18

De nieuwe BMW R 18 verwijst naar de historie van BMW Motorrad en de iconische kenmerken die consequent zijn doorontwikkeld. Dit heeft gezorgd voor een typerende cruiser met de boxer met de meeste cilinderinhoud die BMW Motorrad ooit heeft gebouwd, namelijk 1.802 cc. Het rijden op een R 18 is altijd een feest maar bij Dusseldorp Motorrad maken wij het nog net iets leuker!

BMW MOTORRAD CONNECTEDRIDE CRADLE

Als je graag spontaan onderweg bent en je smartphone gebruikt om te navigeren, is de BMW Motorrad ConnectedRide cradle precies wat je zoekt. Als alternatief voor de Navigator VI zet je je smartphone in de houder en heb je via de BMW Motorrad Connected app toegang tot de navigatiefunctie. Om ervoor te zorgen dat je bij het pendelen, toeren of door bochten veiliger van A naar B komt, bedien je het geheel via de multicontroller op het stuur.

CRUISE THE STREETS OF BERLIN

Altijd al een BMW R 18 willen ervaren? Boek nu een proefrit en maak kans op het ultieme motorweekend voor liefhebbers van één van de vier BMW R 18 modellen. Maak kans op het ultieme R 18 weekend. SoulFuel, rauw, iconisch en nostalgisch. Met de BMW R 18 modellen ervaar je de Motorrad Heritage als nooit tevoren.