Acties

CARE-FREE GUARANTEE

Dat wordt zorgeloos genieten op je nieuwe BMW motorfiets. Want naast standaard 3 jaar garantie, krijg je nu ook 3 jaar of 30.000 km regulier onderhoud cadeau bij aankoop van je eigen samengestelde droommotor of een model uit voorraad.* Je voordeel kan hierdoor oplopen tot wel € 869,-.

3 jaar gratis Service Inclusive

Twijfel je nog over de aanschaf van een nieuwe BMW motorfiets? Niet doen! Bij Dusseldorp Motorrad profiteer je nu namelijk van 3 jaar garantie en 3 jaar gratis Service Inclusive. Met Service Inclusive is het al het onderhoud aan je motorfiets gedurende een looptijd van 3 jaar bij de aankoop inbegrepen.

Gratis €500,- aan accessoires

Vlak voor de zomer nog een nieuwe motor aanschaffen? Klinkt als een goed plan! Bij aanschaf van een nieuwe BMW motor ontvangt u nu namelijk €500,- aan originele BMW accessoires of Gear & Garment artikelen. 

Profiteer van voordeel op de BMW R 18

De nieuwe BMW R 18 verwijst naar de historie van BMW Motorrad en de iconische kenmerken die consequent zijn doorontwikkeld. Dit heeft gezorgd voor een typerende cruiser met de boxer met de meeste cilinderinhoud die BMW Motorrad ooit heeft gebouwd, namelijk 1.802 cc. Het rijden op een R 18 is altijd een feest maar bij Dusseldorp Motorrad maken wij het nog net iets leuker!

BMW MOTORRAD CONNECTEDRIDE CRADLE

Als je graag spontaan onderweg bent en je smartphone gebruikt om te navigeren, is de BMW Motorrad ConnectedRide cradle precies wat je zoekt. Als alternatief voor de Navigator VI zet je je smartphone in de houder en heb je via de BMW Motorrad Connected app toegang tot de navigatiefunctie. Om ervoor te zorgen dat je bij het pendelen, toeren of door bochten veiliger van A naar B komt, bedien je het geheel via de multicontroller op het stuur.

CRUISE THE STREETS OF BERLIN

Altijd al een BMW R 18 willen ervaren? Boek nu een proefrit en maak kans op het ultieme motorweekend voor liefhebbers van één van de vier BMW R 18 modellen. Maak kans op het ultieme R 18 weekend. SoulFuel, rauw, iconisch en nostalgisch. Met de BMW R 18 modellen ervaar je de Motorrad Heritage als nooit tevoren.

HAAL & BRENG SERVICE

Wanneer je BMW Motor voor een onderhoudsbeurt naar onze vestiging in Alkmaar moet kan het lastig zijn dit in je agenda te passen. Daarom bieden wij je onze haal & breng Service aan*. Wij halen je motor thuis op, voeren al het afgesproken onderhoud uit en brengen hem vervolgens gewoon weer netjes bij je terug. Wil je gebruik maken van deze handige Service? Neem dan even contact op. 

MOTORRAD WINTERBEURT

Onze monteurs in Alkmaar staan klaar voor de Winterbeurt. Of je de komende maanden gewoon doorrijdt of kiest voor de stalling, in beide gevallen is een onderhoudsbeurt een absolute aanrader. Wil je eerst inzicht in het benodigde onderhoud en eventuele reparaties. Kies dan voor de wintercheck, dan krijgt jouw motor een grondige controle op veiligheid en betrouwbaarheid. Dit is inclusief het uitlezen van het storingsgeheugen en een proefrit met functietest We bieden je nu een aantal aantrekkelijke onderhoudsmogelijkheden om jouw motor weer tip top in orde te maken. 

SALE | KLEDING - EN ACCESSOIRES

Shop nu voor een flink aantal SALE items bij Dusseldorp Motorrad in Alkmaar. Ontdek nieuwe afgeprijsde artikelen uit de BMW Motorrad Style, Ride & Herritage collectie.  

Bekijk onze sale items direct via de Dusseldorp Webshop of breng een bezoek aan onze showroom in Alkmaar. Wij helpen je graag!