Acties

SALE | Kleding- en Accessoires

Shop nu voor een flink aantal SALE items bij Dusseldorp Motorrad in Alkmaar. Ontdek nieuwe afgeprijsde artikelen uit de BMW Motorrad Style, Ride & Herritage collectie.  

Bekijk onze sale items direct via de Dusseldorp Webshop of breng een bezoek aan onze showroom in Alkmaar. Wij helpen je graag! 

 

 

BMW Winteronderhoud

De R is weer in de maand en dat betekent lagere temperaturen, slecht weer en vaak ook nog pekel op de weg. Je maakt dan de keuze om door te rijden of om je motorfiets bij ons te stallen. Welke keuze je ook maakt, het is altijd verstandig om je motor een onderhoudsbeurt te geven. We bieden je nu een aantal aantrekkelijke onderhoudsmogelijkheden om jouw motor weer tip top in orde te maken. 

3ASY RIDE

BMW Motorrad 3asy Ride is een aantrekkelijk financieringsaanbod van BMW Financial Services voor zakelijke klanten én voor particulieren. Met dit aanbod kan je een nieuwe BMW motorfiets naar keuze rijden zonder daarvoor je spaargeld te gebruiken en dat nu tijdelijk tegen een uiterst scherpe rente van 1,99%. Je rijdt zakelijk al een BMW motorfiets vanaf € 58,- per maand.

Private Lease.

Met BMW Motorrad Private Lease rijdt je op nieuwe BMW Motor voor een vaste prijs per maand. Je kan de BMW motor volledig naar eigen wens samenstellen. Of het nu een G310 R, C400 X en een F900 R. Je hebt zelf de keuze. Naast het vaste bedrag per maand bepaal jezelf de looptijd en het aantal kilometers dat je per jaar rijdt. Super makkelijk toch? Wij vertellen je graag hoe het werkt.

Hoe werkt het?