Acties

Tijdelijk extra inruilwaarde

Nu het mooie weer steeds dichterbij komt is het tijd om een nieuwe motor aan te schaffen. Om dit een stukje aantrekkelijker te maken hebben wij bij Dusseldorp Motorrad een hele mooie actie. Je ontvangt nu namelijk tijdelijk extra inruilwaarde op jouw huidige motor. Meer weten? Lees dan snel verder. 

Motorrad Voorjaarscheck

De zon komt weer vaker tevoorschijn en dat betekent dat jouw BMW motor waarschijnlijk uit de winterstalling wordt gehaald. Wij raden aan om jouw BMW Motorrad altijd te laten checken door ons gediplomeerde monteurs voordat je de weg op gaat. Zo worden eventuele aandachtspunten en mankementen tijdig gesignaleerd en is het onderhoud eenvoudig uit te voeren. Wij bieden jou nu een aantrekkelijke BMW Motorrad voorjaarscheck aan waarbij wij alle belangrijke punten op jouw motor controleren. 

 

 


 

3-delige vario kofferset actie

De BMW Motorrad F 750 GS, F 850 GS en de F 850 GS staan synoniem voor avontuur en reizen. En deze worden nu nog interessanter met de kofferset aanbieding die wij hebben samengesteld, hierbij kan uw voordeel oplopen tot maar liefst €991,- 

 

SALE | Kleding- en Accessoires

Shop nu voor een flink aantal SALE items bij Dusseldorp Motorrad in Alkmaar. Ontdek nieuwe afgeprijsde artikelen uit de BMW Motorrad Style, Ride & Herritage collectie.  

Bekijk onze sale items direct via de Dusseldorp Webshop of breng een bezoek aan onze showroom in Alkmaar. Wij helpen je graag! 

 

 

BMW Winteronderhoud

De R is weer in de maand en dat betekent lagere temperaturen, slecht weer en vaak ook nog pekel op de weg. Je maakt dan de keuze om door te rijden of om je motorfiets bij ons te stallen. Welke keuze je ook maakt, het is altijd verstandig om je motor een onderhoudsbeurt te geven. We bieden je nu een aantal aantrekkelijke onderhoudsmogelijkheden om jouw motor weer tip top in orde te maken. 

3ASY RIDE

BMW Motorrad 3asy Ride is een aantrekkelijk financieringsaanbod van BMW Financial Services voor zakelijke klanten én voor particulieren. Met dit aanbod kan je een nieuwe BMW motorfiets naar keuze rijden zonder daarvoor je spaargeld te gebruiken en dat nu tijdelijk tegen een uiterst scherpe rente van 1,99%. Je rijdt zakelijk al een BMW motorfiets vanaf € 58,- per maand.

Private Lease.

Met BMW Motorrad Private Lease rijdt je op nieuwe BMW Motor voor een vaste prijs per maand. Je kan de BMW motor volledig naar eigen wens samenstellen. Of het nu een G310 R, C400 X en een F900 R. Je hebt zelf de keuze. Naast het vaste bedrag per maand bepaal jezelf de looptijd en het aantal kilometers dat je per jaar rijdt. Super makkelijk toch? Wij vertellen je graag hoe het werkt.

Hoe werkt het?