Acties

Aanhanger huren bij Dusseldorp Motorrad

Heb jij een aanhanger nodig om je motor te vervoeren naar bijvoorbeeld je vakantie? Goed nieuws. Deze kan je vanaf nu huren bij Dusseldorp Motorrad. Wij hebben twee trailers beschikbaar voor het vervoer van jouw motor. Een trailer met een laadvermogen tot 1000 kilogram, deze kost € 45,- per dag exclusief btw of € 8,- per uur. Ook hebben wij een trailer beschikbaar met een laadvermogen tot 750 kilogram, deze kost € 35,- per dag exclusief btw of € 5,- per uur. 

MOTORRAD WINTERBEURT

Onze monteurs in Alkmaar staan klaar voor de Winterbeurt. Als je de komende maanden gewoon doorrijdt is een onderhoudsbeurt een absolute aanrader. Wil je eerst inzicht in het benodigde onderhoud en eventuele reparaties. Kies dan voor de wintercheck, dan krijgt jouw motor een grondige controle op veiligheid en betrouwbaarheid. Dit is inclusief het uitlezen van het storingsgeheugen en een proefrit met functietest. We bieden je nu een aantal aantrekkelijke onderhoudsmogelijkheden om jouw motor weer tip top in orde te maken of te houden.

Profiteer van voordeel op de BMW R 18

De nieuwe BMW R 18 verwijst naar de historie van BMW Motorrad en de iconische kenmerken die consequent zijn doorontwikkeld. Dit heeft gezorgd voor een typerende cruiser met de boxer met de meeste cilinderinhoud die BMW Motorrad ooit heeft gebouwd, namelijk 1.802 cc. Het rijden op een R 18 is altijd een feest maar bij Dusseldorp Motorrad maken wij het nog net iets leuker!

BMW MOTORRAD CONNECTEDRIDE CRADLE

Als je graag spontaan onderweg bent en je smartphone gebruikt om te navigeren, is de BMW Motorrad ConnectedRide cradle precies wat je zoekt. Als alternatief voor de Navigator VI zet je je smartphone in de houder en heb je via de BMW Motorrad Connected app toegang tot de navigatiefunctie. Om ervoor te zorgen dat je bij het pendelen, toeren of door bochten veiliger van A naar B komt, bedien je het geheel via de multicontroller op het stuur.

CRUISE THE STREETS OF BERLIN

Altijd al een BMW R 18 willen ervaren? Boek nu een proefrit en maak kans op het ultieme motorweekend voor liefhebbers van één van de vier BMW R 18 modellen. Maak kans op het ultieme R 18 weekend. SoulFuel, rauw, iconisch en nostalgisch. Met de BMW R 18 modellen ervaar je de Motorrad Heritage als nooit tevoren.

HAAL & BRENG SERVICE

Wanneer je BMW Motor voor een onderhoudsbeurt naar onze vestiging in Alkmaar moet kan het lastig zijn dit in je agenda te passen. Daarom bieden wij je onze haal & breng Service aan*. Wij halen je motor thuis op, voeren al het afgesproken onderhoud uit en brengen hem vervolgens gewoon weer netjes bij je terug. Wil je gebruik maken van deze handige Service? Neem dan even contact op. 

SALE | KLEDING - EN ACCESSOIRES

Shop nu voor een flink aantal SALE items bij Dusseldorp Motorrad in Alkmaar. Ontdek nieuwe afgeprijsde artikelen uit de BMW Motorrad Style, Ride & Herritage collectie.  

Bekijk onze sale items direct via de Dusseldorp Webshop of breng een bezoek aan onze showroom in Alkmaar. Wij helpen je graag! 

 

 

3ASY RIDE

BMW Motorrad 3asy Ride is een aantrekkelijk financieringsaanbod van BMW Financial Services voor zakelijke klanten én voor particulieren. Met dit aanbod kan je een nieuwe BMW motorfiets naar keuze rijden zonder daarvoor je spaargeld te gebruiken en dat nu tijdelijk tegen een uiterst scherpe rente van 3,33%. Je rijdt zakelijk al een BMW motorfiets vanaf € 65,- per maand.

PRIVATE LEASE

Met BMW Motorrad Private Lease rijdt je op nieuwe BMW Motor voor een vaste prijs per maand. Je kan de BMW motor volledig naar eigen wens samenstellen. Of het nu een G310 R, C400 X en een F900 R. Je hebt zelf de keuze. Naast het vaste bedrag per maand bepaal jezelf de looptijd en het aantal kilometers dat je per jaar rijdt. Super makkelijk toch? Wij vertellen je graag hoe het werkt.