Acties

Maandaanbieding

Waar een wil is, hoeft geen weg te zijn: de GS Community bewijst dat al vier decennia lang. We vieren het veertigjarig bestaan van de GS-levensstijl met deze unieke fan collection. Want #SpiritOfGS staat voor een toost op vrijheid, op avontuur en op jou.

Het BMW Motorrad 40 Years GS pakket bestaat uit: 

- Sleutelhanger

- Easy Tube

- Cap

BMW Motorrad 40 Years GS Collection met voordeel oplopend tot 15%.

Tijdelijk extra inruilwaarde

Nu het mooie weer steeds dichterbij komt is het tijd om een nieuwe motor aan te schaffen. Om dit een stukje aantrekkelijker te maken hebben wij bij Dusseldorp Motorrad een hele mooie actie. Je ontvangt nu namelijk tijdelijk extra inruilwaarde op jouw huidige motor. Meer weten? Lees dan snel verder. 

3-delige vario kofferset actie

De BMW Motorrad F 750 GS, F 850 GS en de F 850 GS staan synoniem voor avontuur en reizen. En deze worden nu nog interessanter met de kofferset aanbieding die wij hebben samengesteld, hierbij kan uw voordeel oplopen tot maar liefst €991,- 

 

SALE | Kleding- en Accessoires

Shop nu voor een flink aantal SALE items bij Dusseldorp Motorrad in Alkmaar. Ontdek nieuwe afgeprijsde artikelen uit de BMW Motorrad Style, Ride & Herritage collectie.  

Bekijk onze sale items direct via de Dusseldorp Webshop of breng een bezoek aan onze showroom in Alkmaar. Wij helpen je graag! 

 

 

3ASY RIDE

BMW Motorrad 3asy Ride is een aantrekkelijk financieringsaanbod van BMW Financial Services voor zakelijke klanten én voor particulieren. Met dit aanbod kan je een nieuwe BMW motorfiets naar keuze rijden zonder daarvoor je spaargeld te gebruiken en dat nu tijdelijk tegen een uiterst scherpe rente van 1,99%. Je rijdt zakelijk al een BMW motorfiets vanaf € 58,- per maand.

Private Lease.

Met BMW Motorrad Private Lease rijdt je op nieuwe BMW Motor voor een vaste prijs per maand. Je kan de BMW motor volledig naar eigen wens samenstellen. Of het nu een G310 R, C400 X en een F900 R. Je hebt zelf de keuze. Naast het vaste bedrag per maand bepaal jezelf de looptijd en het aantal kilometers dat je per jaar rijdt. Super makkelijk toch? Wij vertellen je graag hoe het werkt.

Hoe werkt het?