Over ons

Wij zijn Dusseldorp Motorrad

Met trots kunnen we sinds december 2019 zeggen dat Motorrad nu ook onderdeel is van Dusseldorp. Onze vestiging in Alkmaar heeft een volledig nieuwe showroom waar voldoende ruimte is voor de allernieuwste BMW Motorrad iconen. Naast ons ruime aanbod aan motoren zorgen wij er ook graag voor dat je veilig op je motor kan stappen. Daarom kan je bij ons ook terecht voor een ruimt aanbod aan BMW motorkleding en verschillende accessoires. 

Bij Dusseldorp Motorrad willen wij onze klanten een unieke en persoonlijke belevenis bieden.

Dusseldorp BMW: familiebedrijf sinds 1909

We nemen je graag even mee in de geschiedenis van Dusseldorp BMW. Het begon allemaal in het jaar 1909. Als familiebedrijf opende Dusseldorp haar tweewielerbedrijf in Lichtenvoorde. Al snel maakte Dusseldorp de overstap naar vierwielers. Dankzij de snelle groei van het bedrijf was de familie genoodzaakt om te verhuizen naar een grotere locatie, deze vonden ze in 1959 in Apeldoorn. Nog in datzelfde jaar werd de eerste BMW verkocht en werd Dusseldorp erkend als de eerste Nederlandse BMW-dealer. In 2004 kwam daar ook nog MINI bij en in 2019 dus ook BMW Motorrad. 

Service & onderhoud bij Dusseldorp Motorrad

Als motorrijder wil je overal en op ieder moment kunnen genieten van jouw motorfiets zonder complicaties. Bij Dusseldorp BMW Motorrad profiteer je van service en onderhoud die ervoor zorgt dat jouw motorfiets altijd naar behoren werkt en er op en top uitziet. 

Onze ervaren monteurs hebben oog voor elk detail van jouw motor. Ze zorgen ervoor dat je motor voorzien wordt van de originele onderdelen en bieden daarnaast een uitgebreid service aanbod die ervoor zorgt dat de prestaties van jouw BMW jaren lang intact blijven. 

Klaar voor de toekomst

Dat de mobiliteit in Nederland en daarbuiten verandert is duidelijk. De wereld is constant in beweging en wij bewegen mee. Zo zijn we altijd bezig met nieuwe ontwikkelingen die ons de mogelijkheid geven om in te spelen op alle veranderingen. Daarom zeggen wij tegen alle veranderingen die onvermijdelijk komen gaan: wij zijn er klaar voor! 

Duurzaamheid staat centraal

Dusseldorp wil in zijn algemeenheid voorop lopen wat betreft innovatie, moderne techniek en duurzame mobiliteit. Daarom werken we samen hard aan een duurzame toekomst. We maken elke dag nieuwe stappen op het gebied van verduurzaming, zo hebben wij in Oostzaan een BMW en MINI pand dat CO2-neutraal opereert dankzij onder andere zonnepanelen.

Dit staat in lijn met de missie en visie van BMW Group, waar ook Motorrad onder valt. De BMW Group is in 2020 uitgeroepen tot duurzaamste autofabrikant ter wereld. Wij willen ervoor zorgen dat we die positie als Dusseldorp zijnde ook ten alle tijden naleveren en verstevigen. Een betere wereld begin bij onszelf, ook al klinkt dat erg cliché,  

Mensen verwachten veel van een merk als BMW, daarom proberen we de verwachtingen van onze klanten altijd te overtreffen.

Bekijk ook...

Logo BMW

Dusseldorp BMW

In 1959 is Dusseldorp BMW begonnen met de verkoop van BMW in Apeldoorn. We zijn daarmee zoals gezegd de langst actieve officiële BMW dealer van Nederland. Dusseldorp kent zijn oorsprong echter al in 1909, toen we begonnen met de verkoop van twee- en later vierwielers in Lichtenvoorde. Dat betekent dat we ruim 110 jaar ervaring in ons bedrijf hebben zitten. We zijn een familiebedrijf en daar zijn we trots op.

Logo MINI

Dusseldorp MINI

Nieuwe MINI nodig? Hebben we! Gebruikte MINI nodig? Hebben we ook! Onderhoud? Kom maar langs! Bij Dusseldorp MINI verkopen en onderhouden wij namelijk al dik zestien jaar de tofste MINI's. In 2004 begonnen we met de verkoop van MINI in onze BMW showrooms, maar daar groeiden we al snel uit. MINI bleek een succes en dankzij dat succes hebben we nu showrooms op vijf verschillende plekken in Nederland.

ALPINA logo

Dusseldorp ALPINA

Bij Dusseldorp kun je ook terecht voor het exclusieve automerk ALPINA. Dit merk staat bekend om zijn bijzondere, op maat gemaakte BMW modellen. Alle ALPINA's beschikken over uiterste top prestaties, een luxueuze afwerking en een uitzonderlijke rijdynamiek. Dusseldorp is exclusief vertegenwoordiger van dit prachtige merk, u kunt dus bij ons terecht voor het aanschaffen van – en onderhoud aan – de prachtige modellen van ALPINA!