BMW Service & onderhoud

oog voor ieder detail

Als motorrijder wil je natuurlijk overal en op elk moment kunnen genieten van je motorfiets zonder complicaties. Dusseldorp BMW Motorrad bied je service en onderhoud aan die ervoor zorgt dat je motorfiets altijd naar behoren werkt en er natuurlijk op en top uitziet.

Onze ervaren monteurs hebben oog voor elk detail van jouw motor. Ze zorgen ervoor dat je motor voorzien wordt van originele onderdelen en bieden je een uitgebreid service aanbod aan die ervoor zorgt dat de prestaties van jouw BMW Motorrad jarenlang intact blijven. Een afspraak kan je gemakkelijk inplannen door onze online afspraak planner, maar je mag ons natuurlijk ook bellen of mailen. 

Onderhoud & Reparatie voor alle BMW Motoren
Officieel BMW Motorrad Dealer
Gratis & Haal breng Service*

Online Afspraak Planner

Plan eenvoudig een werkplaatsafspraak

Een afspraak met de werkplaats maken doe je wanneer jou dat het beste uitkomt. Met de Online Afspraak Planner* van Dusseldorp BMW Motorrad is onze werkplaatsreceptie 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Maar je mag ons natuurlijk ook bellen voor een afspraak op 0725400042 

Repair & GO

Snel weer onderweg

Je kent het wel, wil je net lekker opstap gaan en dan blijkt je motor toch wat aandacht nodig te hebben. Met de de Repair & Go service van Dusseldorp Motorrad ben je snel weer onderweg. Wij helpen je namelijk direct met kleine veel voorkomende werkzaamheden, zoals: 

  • Banden controle en vervanging 
  • Remmen controle 
  • Vloeistoffen verversen 
  • Ketting spannen & smeren 
  • 360 graden check van de motor 

Wil je hier meer over weten of gebruik van maken? Rij even bij ons lang of bel ons direct via: 0725400042

Haal & Breng Service

Onderhoud met gemak

Wanneer je BMW Motor voor een onderhoudsbeurt naar onze vestiging in Alkmaar moet kan het lastig zijn dit in je agenda te passen. Daarom bieden wij je onze haal & breng Service aan*. Wij halen je motor thuis op, voeren al het afgesproken onderhoud uit en brengen hem vervolgens gewoon weer netjes bij je terug. Wil je gebruik maken van deze handige Service? Neem dan even contact op. 

 

 

Motorstalling

Stal droog en verzekerd jouw motorfiets

Je motorfiets veilig en droog stallen tijdens de wintermaanden, Dusseldorp Motorrad biedt dit aan. Speciaal voor onze klanten hebben wij een beveiligde stalling beschikbaar waar wij jouw motor kunnen stallen. 

De motorstalling huur je voor € 1,49 per dag bij ons en is bereikbaar op afroep tijdens de openingstijden van onze vestiging. Wil je hier gebruik van maken? Neem dan contact op en wij vertellen je graag meer. 

* De haal & breng service is mogelijk vanaf €25,- en alleen van toepassing op de provincie Noord-Holland (Texel uitgezonderd)