Service en onderhoud

oog voor ieder detail

Bij Dusseldorp BMW Motorrad helpen wij u graag met service en onderhoud, zodat u overal en altijd optimaal kunt genieten van uw motorfiets. Met ervaren monteurs die oog hebben voor elk detail, originele onderdelen van topkwaliteit en een uitgebreid service aanbod zorgen wij ervoor dat de waarden en prestaties van uw BMW jarenlang intact blijven.

Bandenservice
Geniet van elke meter

Aan slijtage van uw banden ontkomt u niet, al helemaal niet wanneer u intensief gebruikt maakt van uw motorfiets. Hoewel het besturen van een motorfiets zorgt voor ultieme vrijheid, kunt u hier alleen optimaal van genieten wanneer u zeker weet dat u veiligheid gewaarborgd is. Daarom kunt u bij Dusseldorp BMW Motorrad gebruik maken van de bandenservice. Met alle banden op voorraad, handige tips en altijd de juiste bandenspanning zorgen wij er graag voor dat u altijd het beste gehecht bent met uw motorfiets aan ieder oppervlak, zodat u van elke meter uiterst kan genieten. 

Overige services
Alles voor uw motorfiets

Als motorrijder moet je alert zijn voor onverwachte situaties, het kan namelijk zijn dat u plotseling hard moet remmen. Hiervoor moeten de remmen van uw motorfiets ten allen tijde in perfecte toestand zijn. Met goed opgeleide monteurs die uw remmen tot in detail kunnen nakijken zorgt u ervoor dat u bij een gevaarlijke situatie binnen no-time stil staat, waardoor u volledig kunt vertrouwen op uw machine.

Wanneer u uw motorfiets niet gebruikt kan het zijn dat de accu van uw motorfiets het begeeft of slecht wordt. Met onze professionals in de werkplaats zorgen wij ervoor dat uw accu optimaal presteert of indien nodig uw defecte of slecht werkende accu vervangen voor een nieuwe. Met een goed werkende accu weet u zeker dat de machine altijd start en voor u klaar staat wanneer u dat wil. 

Wanneer u gebruik wilt maken van al het vermogen van uw motorfiets is het belangrijk dat uw motor goed kan ademen. Wanneer dit niet het geval is kunnen wij in een mum van tijd uw luchtfilter vervangen. Met de originele luchtfilters van BMW Motorrad weet u zeker dat uw motor altijd de beste prestaties levert, ongeacht of je gaat racen of nieuwe plekken op de wereld wilt ontdekken.

Wanneer u met uw motor rijdt verwacht u ten alle tijden explosiviteit. Daarom gebruiken onze ervaren monteurs altijd de originele bougies van BMW Motorrad, zodat optimale prestaties van uw motorfiets gewaarborgd worden. De beste draai-eigenschappen en een laag verbruik onder alle omstandigheden is dan ook iets wat wij u kunnen garanderen. 

Het vervangen van olie en filters van uw motorfiets is dermate belangrijk, al helemaal wanneer u veel kilometers rijdt met uw motor. Bij Dusseldorp BMW Motorrad verversen wij deze belangrijke onderdelen graag van uw motor met de allerbeste producten van hoge kwaliteit. Tevens controleren wij de binnenkant van de aandrijflijn, zodat de volgende rit gesmeerd verloopt als nooit tevoren. 

Uw motorfiets wordt bij Dusseldorp BMW Motorrad geïnspecteerd door ervaren monteurs die dezelfde passie delen als u: motorrijden. Samen met de juiste originele onderdelen van BMW Motorrad zullen zij er voor zorgen dat u motor in de meest perfecte toestand verkeerd. 

Het komt weleens voor dat een motor stuk gaat net nadat het garantietermijn is afgelopen. Er is niets vervelender wanneer dit het geval is, daarom bellen wij u kort voordat uw garantietermijn afloopt. Hierdoor voorkomen wij voor u een defect dat wordt vastgesteld voordat het te laat is. Wij nodigen u vervolgens graag uit voor een afspraak, zodat wij een grondige inspectie kunnen uitvoeren van uw motorfiets. 

Bij Dusseldorp BMW Motorrad doen we er alles voor om u zo goed mogelijk te laten starten aan een nieuw motorseizoen. Met oog voor detail controleren we ieder onderdeel van uw BMW, dit doen wij door middel van het volgen van strikte richtlijnen van BMW en met behulp van de nieuwste technologieën. Zo zorgen wij ervoor dat u zorgeloos aan nieuwe avonturen kunt beginnen.

Wie een nieuwe motorfiets bij Dusseldorp BMW Motorrad aanschaft krijgt automatisch een BMW Motorrad Service Card. Dit houdt in dat u overal en altijd gebruik kunt maken van onze service, 24 uur per dag en zeven dagen in de week. Wanneer u pech krijgt met uw motor dan kunt u onze ervaren en professionele monteurs inschakelen, zodat u zo snel mogelijk weer aan uw reis kunt beginnen. 

Wilt u gebruik maken van één van onze services? Maak dan snel een afspraak of kom langs bij één van onze vestigingen.