BMW Winteronderhoud

De juiste zorg tijdens de koude maanden.

De R is weer in de maand en dat betekent lagere temperaturen, slecht weer en vaak ook nog pekel op de weg. Je maakt dan de keuze om door te rijden of om je motorfiets bij ons te stallen. Welke keuze je ook maakt, het is altijd verstandig om je motor een onderhoudsbeurt te geven. We bieden je nu een aantal aantrekkelijke onderhoudsmogelijkheden om jouw motor weer tip top in orde te maken. 

Dusseldorp motorrad werkplaats
Plan direct jouw afspraak
Gratis haal & Breng Service*
Mogelijkheid tot winterstalling
Goede Service

Onderhoud tijdens de wintermaanden

KLEINE (WINTER) BEURT

Je motor wordt 100% gecheckt

Bij de kleine onderhoudsbeurt zorgen onze werkplaats collega's voor een uitgebreide controle van o.a. alle slijtage delen en vloeistoffen, verversen de motorolie en het vervangen het oliefilter. Je hebt al kleine winterbeurt vanaf €175,-* deze kan je optioneel nog uitbreiden met een complete reiniging van je motor. 

GROTE (WINTER) BEURT

Het meeste uitgebreide onderhoud

De grote onderhoudsbeurt bestaat uit alle bovengenoemde punten zoals het verversen van de olie, vervangen van het oliefilter en de uitgebreide controle. Daarnaast wordt er o.a. een controle gedaan op klepspeling en worden de bougies- en het luchtfilter vervangen. Je hebt al grote winterbeurt vanaf €395,-* Ook deze kan je uiteraard nog uitbreiden met een complete reiniging van je motor. 

 

Cadeautjes in de winter

KLEDING- EN ACCESSOIRES VOUCHER

WIL JIJ KANS MAKEN?

Onder alle kleine- en grote winterbeurten die worden geboekt in periode van 1 oktober 2020 t/m 31 maart 2021 verloten wij 3 kleding- en accessoires vouchers t.w.v. maar liefst €500,- De winnaars worden bekend gemaakt in de eerste week van april 2021.

Het BMW wintercadeau

Maak nu een werkplaatsafspraak voor de BMW Motorrad Winterbeurt en ontvang een originele BMW Motorrad handdoek t.w.v. € 30,- cadeau.*

*zolang de voorraad strekt

Onze services

Wanneer je BMW Motor voor een onderhoudsbeurt naar onze vestiging in Alkmaar moet kan het lastig zijn dit in je agenda te passen. Daarom bieden wij je onze gratis haal & breng Service* aan. Wij halen je motor thuis op, voeren al het afgesproken onderhoud uit en brengen hem vervolgens gewoon weer netjes bij je terug. Wil je gebruik maken van deze handige Service? Neem dan even contact op. 

Het compleet reinigen van jouw motorfiets is een service die wij optioneel aanbieden tijdens het onderhoud. Dit mogelijk voor €49,- 

 

 

 

Weet je nog niet helemaal zeker wat voor onderhoud jouw motor precies nodig heeft, maak dan gebruik van onze algemene technische controle. Wij controleren dan op 25 punten jouw motor en geven advies over het onderhoud dat wellicht nodig is. Deze motor controle kost jou slecht €19,95,- 

Je motorfiets veilig en droog stallen tijdens de wintermaanden, Dusseldorp Motorrad biedt dit aan. Speciaal voor onze klanten hebben wij een beveiligde stalling beschikbaar waar wij jouw motor kunnen stallen. 

* Gratis haal & breng service is alleen van toepassing in de Provincie Noord-Holland. Woon je verder weg, neem dan even contact op en dan bespreken we graag de mogelijkheden met je