Kleding & Accessoires

Rijplezier voordat je de motor start

Rijplezier begint altijd al ver voordat je de motor hebt gestart. Bij Dusseldorp BMW Motorrad vinden wij het belangrijk dat je veilig de weg op gaat. Daarom bieden wij een groot assortiment BMW Motorrad kleding en accessoires aan in onze showroom in Alkmaar. Wij helpen je graag bij het vinden van een geschikt motorpak, een bijpassende helm en stoere handschoenen, want veiligheid is alles wat telt op de motor. 

WUNDERLICH ACCESSOIRES

Official dealer

Dusseldorp Motorrad is sinds kort ook officieel dealer van Wunderlich Accessoires. Zij richten zich volledig op het produceren en leveren van BMW Motorrad Accessoires. Neem alvast een kijkje op de website van Wunderlich om de verschillende mogelijkheden te bekijken. 

HELMEN

Stijl en veiligheid

Een helm uitzoeken is niet altijd even gemakkelijk. Er zijn verschillende modellen, maten en kleuren waaruit je kan kiezen. Wij, bij Dusseldorp BMW Motorrad, helpen je graag bij het vinden van de perfecte helm. We hebben altijd een groot aanbod originele BMW Motorrad helmen op voorraad, waaronder de System 7 Carbon helm. Deze helm biedt maximale comfort en veiligheid. Door het gebruik van carbon is de helm bijzonder licht en biedt hij de beste slagdempingswaarden. 

Wil je meer weten over ons actuele helm aanbod? Kom eens langs in onze showroom of bekijk onze voorraad online. Nog steeds niet de perfecte helm gevonden? Dan kan je ons natuurlijk ook gewoon even bellen. 

De voorpret begint al voordat je op de motor stapt
Dusseldorp Motorrad

MOTORPAKKEN

Als motorrijder is het van het grootste belang dat je altijd en in elke situatie optimaal beschermd bent tegen weer en wind. Van goed geventileerde zomer-outfits en waterdichte toermotorpakken tot aan tweedelige leren pakken, Dusseldorp BMW Motorrad biedt het je allemaal. Weet je niet welk motorpak het beste bij je rijstijl past? Neem eens contact met ons op. Wij helpen je graag bij het vinden van het perfecte motorpak.

Wil je nu alvast bekijken welke opties er zijn? Bekijk dan eens ons RIDE collectie 2020.

LIFE IS A RIDE

JASSEN/BROEKEN

De juiste bescherming is voor iedere motorrijder van essentieel belang. Onze collectie BMW Motorrad jassen en broeken bieden te allen tijde de ideale combinatie. Het maakt daarbij niet uit of deze tweede huid uit echt leer, robuust synthetisch materiaal of waterdichte jeans bestaat. 

Dusseldorp Motorrad handshoenen

HANDSCHOENEN

Nadat je het perfecte motorpak, de perfecte jas, broek, laarzen of sneakers hebt gevonden, is het nu tijd voor het laatste onderdeel, namelijk je handschoenen. Als motorrijder dienen je handen altijd goed beschermd te zijn. BMW Motorrad levert wind- en waterdichte handschoenen die in de handpalm en zijkanten extra verstevigd zijn. Benieuwd naar de verschillende modellen? Je vindt ze in de online brochure. 

Dusseldorp Motorrad sneakers/laarzen

SNEAKERS/LAARZEN

Na een heerlijke rit door prachtige landschappen en steden is het natuurlijk wel zo leuk om ook daadwerkelijk een stad te bekijken. Heerlijk een wandeling maken door de straten kan nu gemakkelijk met de perfecte laarzen en sneakers van BMW Motorrad. Naast een stoere urban look bieden deze schoenen ook nog eens comfort en veiligheid. Wat wil je nog meer?

Je vindt onze collectie laarzen en sneakers online. Wil je ze liever een keer komen passen? Dat kan natuurlijk ook gewoon. In onze showroom in Alkmaar hebben we een ruim aanbod aan kleding en accessoires. Kom jij binnenkort langs?