Motorrad Kleding bij Dusseldorp Motorrad

Pak je voordeel tot 40%

Het is sale bij Dusseldorp Motorrad in Alkmaar! Je profiteert nu bij ons van kortingen tot wel 40% op helmen, kleding, schoenen en nog veel meer! In onze showroom bieden wij nog extra korting, dus komt snel langs.

Bekijk onze sale items direct via de Dusseldorp Webshop of breng een bezoek aan onze showroom in Alkmaar. Wij helpen je graag! 

 

 

JASSEN/BROEKEN

De juiste bescherming is voor iedere motorrijder van essentieel belang. Onze collectie BMW Motorrad jassen en broeken bieden te allen tijde de ideale combinatie. Het maakt daarbij niet uit of deze tweede huid uit echt leer, robuust synthetisch materiaal of waterdichte jeans bestaat. 

Dusseldorp Motorrad handshoenen

HANDSCHOENEN

Nadat je het perfecte motorpak, de perfecte jas, broek, laarzen of sneakers hebt gevonden, is het nu tijd voor het laatste onderdeel, namelijk je handschoenen. Als motorrijder dienen je handen altijd goed beschermd te zijn. BMW Motorrad levert wind- en waterdichte handschoenen die in de handpalm en zijkanten extra verstevigd zijn. Benieuwd naar de verschillende modellen? Je vindt ze in de online brochure. 

Dusseldorp BMW Motorrad motorpakken

LAARZEN/SNEAKERS

Na een heerlijke rit door prachtige landschappen en steden is het natuurlijk wel zo leuk om ook daadwerkelijk een stad te bekijken. Heerlijk een wandeling maken door de straten kan nu gemakkelijk met de perfecte laarzen en sneakers van BMW Motorrad. Naast een stoere urban look bieden deze schoenen ook nog eens comfort en veiligheid. Wat wil je nog meer?

Je vindt onze collectie laarzen en sneakers online. Wil je ze liever een keer komen passen? Dat kan natuurlijk ook gewoon. In onze showroom in Alkmaar hebben we een ruim aanbod aan kleding en accessoires. Kom jij binnenkort langs?