Urban Mobility

DE BMW C 400 GT

DE STAD IN EEN NIEUWE DIMENSIE.

De vernieuwde BMW C 400 GT is beter dan ooit. Met zijn comfortabele zithouding, perfecte bescherming tegen weer- en wind en de uitgebreide connectiviteit mogelijkheden. Ben je helemaal klaar voor je dagelijkse ritten door stadse omgeving. De soepele één cilinder motor wordt nu standaard geleverd met: Ride by Wire, is nog zuiniger en voldoet aan de nieuwe Euro 5 Normen. Daarnaast is de BMW C 400 GT ook geschikt voor de rijbewijscategorie A2

Wij vertellen je graag alle informatie over de BMW C 400 GT, zoals de prijs, ons actuele aanbod en de bestelmogelijkheden.

DE BMW C 400 X

HAAL MEER UIT JE STAD.

De vernieuwde BMW C 400 X maakt direct duidelijk waar hij voor gemaakt, wendbaarheid en sportiviteit in de stad. Stanaard voorzien van ASC waardoor een nat wegdek geen uitdaging meer vormt voor ideale tractie. De flexcase is het paradepaardje van de C 400 serie, hiermee creëer je extra bagageruimte als je geparkeerd staat en kan je tot wel 2 helmen eenvoudig kwijt. Daarnaast kan je ook je smartphone verbinden met het helder TFT-display.

Wij vertellen je graag alle informatie over de BMW C 400 X, zoals de prijs, ons actuele aanbod en de bestelmogelijkheden.