Tour

De BMW R 1250 RT

ONTSPANNEN AANKOMEN OP IEDERE BESTEMMING

De BMW R 1250 RT is de perfecte metgezel voor op reis. Deze legendarische BMW ShiftCam boxermotor rijdt namelijk net zo krachtig over provinciale wegen dichtbij huis als over bochtige bergpassen. Dankzij gevarieerde features zoals het extra grote 10,25 inch TFT-display of de Active Cruise Control geniet je onderweg van nog meer comfort. Compact en slank: het front van de R 1250 RT is gestroomlijnd en omsluit de LED-koplamp. Samen met de compactere carrosserie ontstaat er zo een dynamische module met een duidelijk pluspunt: nog meer zicht. De BMW R 1250 RT heeft 70 liter opbergruimte en 226 kilogram belading.

De BMW R 1250 RT is leverbaar vanaf €24.550,- 

De BMW K 1600 GT

REISKOORTS OP TWEE WIELEN

Je rit is perfect als je al in de eerste bocht alles vergeet wat er achter je ligt. Als je al bij het kleinste commando onweerstaanbare voortstuwing voelt. Kortom: Als je alles hebt wat je nodig hebt en toch nog meer krijgt: meer comfort, meer performance. De legendarische zescilinder van de K 1600 GT stimuleert je nu met nog meer focus. De nieuwe cockpit is daarbij volledig afgestemd op je behoeften. Voor performance touring die zijn gelijke niet kent wanneer je met gelijkgestemden onderweg bent. Echt helemaal #RideAndShare.

De BMW K 1600 GT is leverbaar vanaf €31.650,-

K 1600 GTL

SAMEN ONDERWEG

Een spreekwoord luidt: wie op reis gaat, reist nooit alleen. Zeker als je met een metgezel op pad gaat. De BMW K 1600 GTL staat voor beide. Deze biedt performance touring die niets te wensen overlaat. De krachtige zescilinder levert nu nog meer dynamiek en soevereiniteit: Dankzij de comfortabel ontworpen voertuiggeometrie kun je uitgebreid van elke kilometer genieten. En ook de cockpit is opnieuw ontworpen. Om elke rit nog bewuster en intensiever te kunnen genieten, is deze geheel op de interactie met jou afgestemd. Want hier begint bij ons al het gezamenlijke reizen – ook helemaal in de zin van #RideAndShare.

De BMW K 1600 GTL is leverbaar vanaf €34.150,- 

K 1600 B

CASUAL LUXE IN BAGGER-STYLE

Met de K 1600 B geldt: niets is spannender dan ontspannen onderweg te zijn. Helemaal in je rust laat je de verte kant van het landschap aan je voorbij trekken. Maar je geniet er ook van om de wilde kracht van legendarische zescilinder van de ene seconde op de andere te ontketenen. Dan zoeven de kilometers voorbij. Ontspannen cruisen met luxueus comfort wordt dan aanvalslustige performance touring. Net zoals het langgerekte en dynamisch getekende bagger-silhouet het belooft. Met de K 1600 B ben je trots en graag ook iets langer, maar zeker nooit lang alleen onderweg. Helemaal in de zin van #RideAndShare.

De BMW K 1600 B is leverbaar vanaf €31.500,- 

K 1600 Grand America

SAMEN MEER BELEVEN

Met z'n tweeën onderweg zijn, betekent dat je elke kilometer dubbel beleeft. Eigenlijk heel logisch toch? Met de K 1600 Grand America beleef je daarentegen steeds meer. Jullie superieure zescilinder laat je – of jullie – ongedwongen richting horizont cruisen: perfect uitgerust met treeplanken, topcase met rugleuning en hoge kuipruit. Zo wordt het aan het einde van elke dag niet gemakkelijk om het mooiste moment van de rit te bepalen. Maar de verhalen over elke kilometer worden dan ook twee keer zo fraai. Helemaal in de zin van #RideAndShare

De BMW K 1600 Grand America is leverbaar vanaf €35.600,-