Sport

De BMW S 1000 RR

KLAAR VOOR HET CIRCUIT

De BMW S 1000 RR is er om topprestaties te behalen. Elk onderdeel van de RR is ontworpen om het maximale eruit te halen. Als het om topprestaties gaat, is de RR jouw perfecte partner. En niet alleen op de weg, maar zeker ook op het circuit. Met een paar handelingen demonteer je zowel spiegels (inclusief knipperlichten) als de kentekenplaathouder (inclusief verlichting) en je racemotor staat voor je klaar. Het optioneel verkrijgbare M pakket maakt jouw RR tot de ultieme racemachine. Hiermee wordt het gewicht nog eens verminderd met 3,5 kg tot 193,5 kg. De BMW S 1000 RR heeft een vermogen van 152 kW (207 pk) en een vloeistofgekoelde 4-cilinder 4-takt lijnmotor.

De BMW S 1000 RR is leverbaar vanaf €24.200,-

De BMW R 1250 RS

SPORTIEF RIJDEN OP DE LINKERBAAN

De R 1250 RS brengt sportiviteit en toercapaciteit bij elkaar. Het volledig herziene front inclusief nieuwe motorspoiler benadrukt de dynamische totaalindruk van de sportrijder. De symmetrische opstelling van de dubbele koplamp geven de R 1250 RS een evenwichtige en moderne look. De stuurgeometrie zorgt voor een sportieve zitpositie. BMW ShiftCam is de naam voor de innovatieve technologie die zorgt dat je nu nog sneller vanuit elk toerental kunt accelereren. Dat wordt mogelijk gemaakt door een variabele inlaatnokkenasregeling. De BMW R 1250 RS is een echte krachtpatser met maar liefst een vermogen van 100 kW (136 pk) en een cilinderinhoud van 1254 cc.

De BMW R 1250 RS is leverbaar vanaf €18.800,-

De BMW S 1000 XR

Volledige power - volledig duurvermogen

De BMW S 1000 XR is de ultieme symbiose van geschiktheid voor lange afstanden en High Performance sportmotorfiets. Je kunt hiermee zoveel bochten nemen als je wilt - alleen jij bepaalt wanneer de rit eindigt. De motorfiets is op belangrijke punten verbeterd, haalt nu een maximaal vermogen van 170 pk en geeft je dankzij uitgebreide aanpassingen meer comfort. Met de S 1000 XR ervaar je sportief en superieur rijplezier, ook op langere afstanden. Dus waar wacht je nog op? Stil je honger naar adrenaline en laat iedereen zien wat jij in je mars hebt: #NeverStopChallenging.

De F 900 XR

Hoger, sneller, verder

De XR combineert sportiviteit en performance op lange ritten, zonder compromissen. Dagenlang adrenaline, de ene na de andere bocht. 

Op de nieuwe F 900 XR snijd je deze bochten lang en moeiteloos aan – kilometer na kilometer. Alleen al het meeslepende design belooft pure performance. De rechte, ontspannen zitpositie én de bescherming tegen alle weersomstandigheden tonen vooral één ding aan: dat er maar één iemand beslist wanneer de rit voorbij is: jij.

Dankzij de omvangrijke uitrusting ben je voor sportieve ritten en lange reizen net zo goed uitgerust als voor uitstapjes naar de stad. 

De F 900 XR is de motorfiets die bij jou en jouw sportieve instelling past. #NeverStopChallenging