Adventure

De BMW R 1300 GS

VOLG NIET, LEID DE WEG.

Eindelijk hier: de nieuwe BMW R 1300 GS. Hij is krachtiger, lichter en heeft een uitgebreide rijdersassistentie. Het is de 'next level GS' die in alle opzichten klaar is om de koppositie in te nemen. Een nieuwe boxermotor met meer cilinderinhoud, een vermogen van 107 kW (145 pk) en een koppel van 149 Nm zorgt voor een hoger prestatieniveau. De van de GS vermaarde sublieme handling is verder verbeterd door het lagere gewicht. En door toonaangevende rijdersassistentiesystemen ervaart de rijder nog meer controle en veiligheid, zowel on- als offroad.

DE BMW F 900 GS ADVENTURE

JOUW BEGELEIDER BIJ ELK AVONTUUR

Je hunkert naar actie? Jouw GS wacht al op je. Klaar om de wereld te verkennen: verschillende klimaten, hoogtes en horizonnen. Met onze reis-enduro kun je ontspannen toeren. Alleen of met twee, met voldoende comfort voor iedereen. Je ademt de #SpiritOfGS en weet dat je steeds op je GS kunt vertrouwen. Voor een korte sprint of een lange toer: met zijn krachtige paralleltwin blijf je zelfverzekerd in elke situatie.

DE BMW F 900 GS

HONGER NAAR UITDAGINGEN

Hier begint het: je volgende avontuur dat je zal brengen waar vrijwel niemand anders komt. Maar wel jij en je GS. Over rotsen en grind, door wind en water, in diepe kuilen en de hoogste heuvels. Vreugde in je hart, zand tussen je tanden, adrenaline in je bloed – helemaal in je element en in de flow van #SpiritOfGS

DE BMW F 800 GS

JOUW TICKET NAAR AVONTUUR

Wat er ook op de weg voor je ligt, op deze motorfiets kun je vertrouwen: Dankzij de nieuwe, krachtigere motor en vele andere upgrades is de F 800 GS je perfecte begeleider voor korte of lange tochten. Pak je tas, neem je vrienden mee en je bent al op weg. Samen verken je nieuwe paden en beleef je onvergetelijke avonturen. Je beleeft de #SpiritOfGS van dichtbij, luistert naar het knisperende kampvuur en laat het alledaagse leven gewoon achter je.

BMW R 1250 GS Adventure

GEEN ENKELE BESTEMMING IS TE VER

De BMW R 1250 GS Adventure voelt zich overal thuis. Het maakt  niet uit naar welk land u rijdt of op wat voor ondergrond, de R 1250 GS Adventure kan het allemaal aan. Deze motor is erg comfortabel en daardoor dus goed geschikt voor langere ritten. Daarnaast beschikt de R 1250 GS Adventure over bestuurdersassistentiesystemen, lichttechnologie, uitgebreide rijmodi en een USB-aansluiting. De BMW R 1250 GS Adventure beschikt over een cilinderinhoud tot 1254 cc en heeft een vermogen van 100kW (136 pk). Ook nieuw is de variabele nokkenasregeling: de BMW ShiftCam. Deze zorgt voor power in elk toerengebied en een comfortabele loop.

De BMW R 1250 GS Adventure is leverbaar vanaf €23.550,-

BMW R 1250 GS

VOOR IEDER AVONTUUR

De BMW R 1250 GS is al vier decennia lang een icoon, maar blijft zichzelf toch altijd weer verbeteren. Deze motor heeft 7 verschillende rijmodi die altijd zorgen voor de beste grip op ieder wegdek. Ook bevat de BMW R 1250 GS de perfecte verlichting, namelijk adaptieve bochtverlichting, deze zorgt ervoor dat jij altijd en overal goed zichtbaar bent. Het variabele nokkenasregelsysteem, BMW ShiftCam, zorgt voor een perfecte vermogensafgifte in zowel het hoge als het lage toerengebied. Deze motor beschikt over een cilinderinhoud van 1254 cc en een vermogen van 100 kW (136 pk). De BMW R 1250 GS kan je helemaal naar jouw wens bestellen met talloze styles en features.

De BMW R 1250 GS is leverbaar vanaf €21.750,-

BMW S 1000 XR

ONTDEK DE WERELD

De BMW S 1000 XR combineert sportiviteit en goede prestaties op lange ritten op de perfecte manier. Het motorblok van de S 1000 XR is gebaseerd op de motor van de RR en is geoptimaliseerd voor prestaties op lange trajecten. Zo zorgen bijvoorbeeld de speciale nokkenasprofielen en spruitstukken voor een indrukwekkend koppel vanuit het midden. De BMW S 1000 XR weegt maar 223 kilogram wat zorgt voor snellere acceleratie, betere wendbaarheid, een korte remweg en gemakkelijker manoeuvreren. De BMW S 1000 XR beschikt over een cilinderinhoud van 999 cc en een vermogen van 121 kW (165 pk). De relaxte zitpositie en de bekende ergonomie garanderen ultiem comfort en rijplezier.

De BMW S 1000 XR is leverbaar vanaf €22.050,-

 

De F 900 XR

KRACHTIG IN ELK OPZICHT

De BMW F 900 XR combineert sportiviteit en performance op lange ritten. Dankzij de omvangrijke uitrusting ben je voor sportieve ritten en lange reizen net zo goed uitgerust als voor uitstapjes naar de stad.  De BMW F 900 XR is een echte allrounder, met boordevol intuïtieve eigenschappen die jou van ultiem rijplezier moeten gaan voorzien. De BMW F 900 XR is leverbaar in drie expressieve kleuren: Racing Red, Light White en Galvanic Gold. De BMW F 900 XR heeft een vermogen van 77 kW (105 pk) en een cilinderinhoud van 895 cc.

De BMW F 900 XR is leverbaar vanaf €14.050,- 

BMW F 850 GS ADVENTURE

ELKE RIT IS EEN NIEUW AVONTUUR

De F 850 GS Adventure is gemaakt voor lange tochten en lastig terrein. Met de uitgebreide standaarduitrusting zoals het TFT-display en BMW Motorrad Connectivity, de USB-aansluiting, ABS Pro en DTC is deze motor nu nog beter voorbereid op lange tochten. Dankzij de motorbeschermbeugel en standaard motorbescherming wordt de machine robuust zonder je vrijheid bij het rijden in te perken, waardoor de BMW F 850 GS geschikt is voor elk terrein. De BMW F 850 GS Adventure beschikt over een nieuw ontwikkelde parallel twinmotor met 70 kW (95) PK en een cilinderinhoud van 853 cc.

De BMW F 850 GS Adventure is leverbaar vanaf €16.300,-

BMW F 850 GS

AVONTUUR IN HET BLOED

Met de BMW F 850 GS kan je obstakels veranderen in mogelijkheden. Deze motor is perfect afgesteld voor off-road rijden zoals te zien is aan het 21 inch voorwiel. Door de uitgebreide standaarduitrusting en het veelzijdige programma’s aan opties en speciale accessoires kan je de BMW F 850 GS helemaal inrichten naar jouw wensen. De BMW F 850 GS heeft een vermogen van 70 kW (95 pk) en een cilinderinhoud van 853 cc.

De BMW F 850 GS is leverbaar vanaf €15.150,- 

DE BMW F 750 GS

HET BEGIN VAN IETS NIEUWS

Met de BMW F 750 GS kan je er even helemaal uit om je horizon te verbreden. Deze Adventure motor rijdt op alle wegen, ongeacht het type wegdek. De standaard uitrusting van de BMW F 750 GS bevat onder andere ABS Pro, Dynamic Traction Control en LED-knipperlichten. En met de nieuwe zithoogte ‘extra laag’ als speciale uitrusting is de instap naar het volgende avontuur eenvoudiger dan ooit. Met de fabrieksoptie Connectivity, laat het 6.5 inch TFT-display jou onder andere zien welke afslag je moet nemen of wie je belt. De BMW F 750 GS heeft een cilinderinhoud van 853 cc en een vermogen van 57 kW (77 pk).

De BMW F 750 GS is leverbaar vanaf €11.850,-

BMW G 310 GS

ELKE DAG OP AVONTUUR

Met de BMW G 310 GS is elke dag weer een nieuw avontuur. De geoptimaliseerde motor met Ride by Wire en anti-hop-koppeling zorgt ervoor dat de BMW G 310 GS ieder wegdek beheerst. Dankzij de comfortabele GS-ergonomie en de hoogwaardige uitrusting brengt hij je ontspannen elke dag weer naar elke bestemming. Koppelings- en remhendels kunnen in vier standen comfortabel aan de maat van je handen worden aangepast. Daardoor komen ze maar liefst zes millimeter dichter bij het stuur. Zo zijn ze ook voor bestuurders met kleinere handen altijd goed te bereiken.

De BMW G 310 GS is leverbaar vanaf €7.550,-