Adventure

De BMW R 1300 GS

VOLG NIET, LEID DE WEG.

Eindelijk hier: de nieuwe BMW R 1300 GS. Hij is krachtiger, lichter en heeft een uitgebreide rijdersassistentie. Het is de 'next level GS' die in alle opzichten klaar is om de koppositie in te nemen. Een nieuwe boxermotor met meer cilinderinhoud, een vermogen van 107 kW (145 pk) en een koppel van 149 Nm zorgt voor een hoger prestatieniveau. De van de GS vermaarde sublieme handling is verder verbeterd door het lagere gewicht. En door toonaangevende rijdersassistentiesystemen ervaart de rijder nog meer controle en veiligheid, zowel on- als offroad.

BMW R 1250 GS Adventure

GEEN ENKELE BESTEMMING IS TE VER

De BMW R 1250 GS Adventure voelt zich overal thuis. Het maakt  niet uit naar welk land u rijdt of op wat voor ondergrond, de R 1250 GS Adventure kan het allemaal aan. Deze motor is erg comfortabel en daardoor dus goed geschikt voor langere ritten. Daarnaast beschikt de R 1250 GS Adventure over bestuurdersassistentiesystemen, lichttechnologie, uitgebreide rijmodi en een USB-aansluiting. De BMW R 1250 GS Adventure beschikt over een cilinderinhoud tot 1254 cc en heeft een vermogen van 100kW (136 pk). Ook nieuw is de variabele nokkenasregeling: de BMW ShiftCam. Deze zorgt voor power in elk toerengebied en een comfortabele loop.

De BMW R 1250 GS Adventure is leverbaar vanaf €23.550,-

DE BMW F 900 GS

HONGER NAAR UITDAGINGEN

Hier begint het: je volgende avontuur dat je zal brengen waar vrijwel niemand anders komt. Maar wel jij en je GS. Over rotsen en grind, door wind en water, in diepe kuilen en de hoogste heuvels. Vreugde in je hart, zand tussen je tanden, adrenaline in je bloed – helemaal in je element en in de flow van #SpiritOfGS

DE BMW F 900 GS ADVENTURE

JOUW BEGELEIDER BIJ ELK AVONTUUR

Je hunkert naar actie? Jouw GS wacht al op je. Klaar om de wereld te verkennen: verschillende klimaten, hoogtes en horizonnen. Met onze reis-enduro kun je ontspannen toeren. Alleen of met twee, met voldoende comfort voor iedereen. Je ademt de #SpiritOfGS en weet dat je steeds op je GS kunt vertrouwen. Voor een korte sprint of een lange toer: met zijn krachtige paralleltwin blijf je zelfverzekerd in elke situatie.

DE BMW F 800 GS

JOUW TICKET NAAR AVONTUUR

Wat er ook op de weg voor je ligt, op deze motorfiets kun je vertrouwen: Dankzij de nieuwe, krachtigere motor en vele andere upgrades is de F 800 GS je perfecte begeleider voor korte of lange tochten. Pak je tas, neem je vrienden mee en je bent al op weg. Samen verken je nieuwe paden en beleef je onvergetelijke avonturen. Je beleeft de #SpiritOfGS van dichtbij, luistert naar het knisperende kampvuur en laat het alledaagse leven gewoon achter je.

BMW G 310 GS

ELKE DAG OP AVONTUUR

Met de BMW G 310 GS is elke dag weer een nieuw avontuur. De geoptimaliseerde motor met Ride by Wire en anti-hop-koppeling zorgt ervoor dat de BMW G 310 GS ieder wegdek beheerst. Dankzij de comfortabele GS-ergonomie en de hoogwaardige uitrusting brengt hij je ontspannen elke dag weer naar elke bestemming. Koppelings- en remhendels kunnen in vier standen comfortabel aan de maat van je handen worden aangepast. Daardoor komen ze maar liefst zes millimeter dichter bij het stuur. Zo zijn ze ook voor bestuurders met kleinere handen altijd goed te bereiken.

De BMW G 310 GS is leverbaar vanaf €7.550,-