Roadster

De BMW R 1250 R

VEELZIJDIGER EN KRACHTIGER DAN OOIT

De nieuwe BMW R 1250 R heeft, dankzij onder andere de nieuwe boxermotor, een dynamischere uitstraling dan voorheen. Dankzij een nieuw koppel van maximaal 143 Nm zorgt de opnieuw bewerkte aandrijving voor meer kracht dan ooit tevoren. Daarnaast biedt de variabele nokkenasregeling BMW ShiftCam het motorblok optimale prestaties in elk toerengebied. Met Dynamic ESA (Electronic Suspension Adjustment) wordt een stabieler en daarmee nog veiliger rijgedrag bereikt. Het systeem regelt automatisch demping en veervoorspanning van de telescopische vork en het veerbeen afhankelijk van de rijtoestand en belading en biedt optimaal comfort en de beste tractie, ook in bochten. Via bluetooth kan jij ook je telefoon met de BMW R 1250 R verbinden voor functies zoals navigatie, muziek en telefonie.

De BMW R 1250 R is leverbaar vanaf €17.700,-

De BMW S 1000 R

OPTIMALE POWER EN CONTROLE

De BMW S 1000 R: van buiten een Dynamic Roadster, van binnen Superbike-DNA. Deze motor is voor het eerst optioneel leverbaar met M pakket met M kleuren en M carbon-wielen. De BMW S 1000 R heeft een cilinderinhoud van 999 cc en een vermogen van 121 kW (165 pk). Ook de aandrijving van de BMW S 1000 R is grensverleggend. Hij schiet meteen uit de startblokken en laat op de weg naar zijn maximaal 12.000 t/m vuurwerk zien. Dankzij de drie hellingshoek-afhankelijke rijmodi toch nog steeds beheersbaar. De zitpositie van de BMW S 1000 R is aanvallend maar tegelijkertijd heb je ook alles onder controle. Dankzij de vergrote draai van het stuur, de in twee standen verstelbare stuurklem en drie verschillende zithoogtes is de motorfiets stabieler en nauwkeuriger dan ooit.

De BMW S 1000 R is leverbaar vanaf €18.200,-

De BMW F 900 R

VOOR VEEL PLEZIER

De BMW F 900 R is een Dynamic Roadster die jou de mogelijkheid heeft om de adrenaline snel te laten stromen. De BMW F 900 R reageert met precisie en nauwkeurigheid waardoor je het vermogen intuïtief kan gebruiken. De BMW F 900 R ondersteunt je volledig dankzij de verlichtingstechnologie, connectiviteit en veiligheid. Het uiterlijk van de BMW F900 R toont zijn ware kracht, maar achter deze sportieve en krachtige uitstraling schuilt een dynamisch karakter. Met zijn 105 pk sterke 2-cilinder lijnmotor levert de BMW F900 R 92 Nm aan koppel, precies in het juiste toerengebied voor maximale beleving. Daarbij is de BMW F900 R verkrijgbaar met rijmodi Pro en adaptieve bochtverlichting. Hiermee ga je niet alleen sneller en nauwkeuriger de bocht door, je hebt ook ten alle tijd zicht op waar je naar toe stuurt. De BMW F 900 R is ook leverbaar in een A2-uitvoering.

De BMW F 900 R is leverbaar vanaf €9.990,-

De BMW G 310 R

LICHT EN WENDBAAR

De BMW G 310 biedt het totaalpakket met alles wat je nodig hebt, daarnaast wordt deze motor nu geleverd met moderne dagrijverlichting. Dankzij de geoptimaliseerde motor met Ride by Wire en anti-hop-koppeling rijdt de BMW G 310 R intuïtief en soepel. De sterke punten van de BMW G 310 R zijn lichtheid en wendbaarheid. Met de 1-cilinder 4-taktmotor met 313 cc heb je overal enorm veel plezier. Met het opengewerkte design draagt deze motorfiets een goed hart uit en staat daarmee voor lichtheid, precieze en een puur rijgevoel.

De BMW G 310 R is leverbaar vanaf €6.550,-