Urban Mobility

De BMW CE 04

Perfect voor avonturen in de stad

De nieuwe BMW CE 04: de eerste stap in de BMW Motorrad strategie voor elektrische, stedelijke mobiliteit. De BMW CE 04 is het volgende hoofdstuk voor stedelijke mobiliteit op twee wielen. Met zijn elektrische aandrijving, toekomstgerichte design en innovatieve connectiviteitsfuncties brengt deze scooter vervoer en communicatie samen. De BMW CE 04 heeft een actieradius van ongeveer 130 kilometer, meer dan genoeg dus voor jouw dagelijkse ritten in de stad.

Zakelijk rijden? Op fiscaal gebied is de CE 04 zeer scherp geprijsd!

De BMW CE 04 is leverbaar vanaf €13.300,-

De BMW C 400 GT

DE STAD IN EEN NIEUWE DIMENSIE.

De vernieuwde BMW C 400 GT is beter dan ooit. Met zijn comfortabele zithouding, perfecte bescherming tegen weer- en wind en de uitgebreide connectiviteit mogelijkheden. Ben je helemaal klaar voor je dagelijkse ritten door stadse omgeving. De soepele één cilinder motor wordt nu standaard geleverd met: Ride by Wire, is nog zuiniger en voldoet aan de nieuwe Euro 5 Normen. Daarnaast is de BMW C 400 GT ook geschikt voor de rijbewijscategorie A2.

De BMW C 400 GT is leverbaar vanaf €9.300,-

De BMW C 400 X

HAAL MEER UIT JE STAD.

De vernieuwde BMW C 400 X maakt direct duidelijk waar hij voor gemaakt, wendbaarheid en sportiviteit in de stad. Stanaard voorzien van ASC waardoor een nat wegdek geen uitdaging meer vormt voor ideale tractie. De flexcase is het paradepaardje van de C 400 serie, hiermee creëer je extra bagageruimte als je geparkeerd staat en kan je tot wel 2 helmen eenvoudig kwijt. Daarnaast kan je ook je smartphone verbinden met het helder TFT-display.

De BMW C 400 X is leverbaar vanaf €8.200,-