Pre-order aanbod BMW CE 02

Nu met gratis Highline pakket

Voor de snelle beslissers en de early adapters is er nu een speciaal pre-order aanbod! Bestel nu een CE 02 voor de marktintroductie en ontvang een gratis upgrade met het Highline pakket en tegen een gereduceerd introductie tarief. Zo heb je de variant die door iedereen met een autorijbewijs te rijden is, de CE 02 AM variant, al mét Highline pakket voor € 6.990,-. De A1 variant voor motorrijders is er nu mét Highline pakket al voor € 7.990,-. 

Wees er snel bij want dit aanbod is geldig tot en met 24 mei 2024. 

De BMW CE 02

De BMW CE 02 vormt een nieuwe manier om kennis te maken met BMW Motorrad. De BMW CE 02 heeft een jong en uniek design en spreekt vooral jongeren aan. Het is geen e-motorfiets of e-scooter. Het is een zogeheten eParkourer, gemaakt voor de stad of een stedelijke omgeving. Wendbaar, praktisch en robuust. Grote wielen benadrukken de robuuste look & feel en zorgen tegelijkertijd voor rijplezier op diverse soorten ondergrond.

 

BMW Motorrad hanteert zwart als basiskleur voor het frame, de wielen, het voorspatbord en de kroonplaat aan de bovenzijde. Dat zorgt met een motorcover in de kleur Granite Grey metallic mat voor een spannend contrast. De BMW CE 02 heeft verder matte en hoogglans oppervlakken.