DE BMW G 310 R & S 1000 R .

VOOR ALS JE ER GOED UIT WIL ZIEN.

DE BMW S 1000 R

AWAKEN THE DAREDIVEL

Pure adrenaline. De toerenteller stijgt. Pure kracht ontvouwt zich. Showtime voor de BMW S 1000 R. Van buiten Dynamic Roadster, van binnen Superbike-DNA. Want het onderstel en de motor hebben de genen van de RR in zich. Ultra wendbaar, ultra nauwkeurig. 165 pk vanaf 195 kg. Nog uitgekiender, nog offensiever. Voor het eerst met het optionele M pakket met M kleuren en M carbon-wielen. Klaar voor de ultieme uitdaging. #NeverStopChallenging.

„ Het gaan niet alleen om power. Maar ook om perfecte controle. De S 1000 R combineert beide. “

Highlights S 1000 R

M carbonvelgen

Minimale massa rotatie. Maximale wendbaarheid. En de meest late rempunten - dankzij dikkere remschijven nu zelfs op de meest uitdagende routes ter wereld.

M pakket met M kleuren

Maar liefst 5.000 gram minder gewicht. Standaard met M gesmede velgen. En exclusief daarmee verbonden: de iconische M kleuren.

Titanium sportuitlaat

Voor een sportiever geluid en minder gewicht.

DE BMW G 310 R

DE STAD UITDAGEN.

Met een lach op je gezicht wakker worden. Omdat elke dag een kans biedt om wat nieuws te proberen – met de BMW G 310 R. Deze motorfiets biedt het totaalpakket en heeft alles wat je nodig hebt en wordt nu geleverd met moderne dagrijverlichting. Dankzij de geoptimaliseerde motor met Ride by Wire en anti-hop-koppeling rijdt hij intuïtief en soepel, zowel voor werk, een afspraak of buiten de stad. Beleef de wendbaarheid, het bedieningsgemak en de sportiviteit van de G 310 R en groei met deze motorfiets elke dag boven jezelf uit.

HIGHLIGHTS G 310 R

Dynamisch rijplezier

De sterke punten van de G 310 R zijn lichtheid en wendbaarheid. Met de 1-cilinder 4-taktmotor met 313 cc heb je niet alleen in het grote stadsgedruis enorm veel plezier.

Pittig geluid

Alleen het geluid al van de 1-cilinder 4-taktmotor doet je hart sneller kloppen. De hoogste tijd om gas te geven!

Puristisch design

Er goed uitzien, dat zit in de familie. De G 310 R heeft het DNA van de BMW S 1000 R in zich. Met het opengewerkte design draagt deze motorfiets een goed hart uit en staat daarmee voor lichtheid, precieze en een puur rijgevoel.

"Er goed uitzien, dat zit in de familie"

MEER INFORMATIE

Meer weten over de BMW S 1000 R of de G 310 R? Klik dan op een van de onderstaande knoppen of kom langs bij onze showroom in Alkmaar.