De BMW R 1250 GS Ultimate Edition

Een ultiem icoon

De GS is al jarenlang het icoon van BMW Motorrad, maar hij kan nog beter. Ontdek de BMW R 1250 GS Ultimate Edition. De samenkomst van 100 jaar avontuur, motorsport en enduro rijden. Het is de laatste halte in een bloedlijn van woestijnracers, arctische ontdekkingsreizigers en rondreizende zeilers. Dit is de Ultimate GS.

De BMW R 1250 GS Ultimate Edition is leverbaar vanaf: € 29.950,-

Ultiem vakmanschap

De BMW R 1250 GS heeft een opvallende neus en typische GS contouren, zo ook bij de Ultimate Edition. Maar het zijn de op maat gemaakte optie 719-details en gelimiteerde BMW-badges die deze editie tot een viering van een icoon maakt. Dit is snelheid, dominantie en veiligheid in een strakke Triple Black finish, inclusief zwarte radiator afdekking 'Style', getint windscherm en grote zwarte carterbescherming.

Ultiem vertrouwen

Dankzij het geoptimaliseerde LED-lichtsysteem heeft de BMW R 1250 GS Ultimate Edition een onmiskenbaar uiterlijk met maximale zichtbaarheid. Daarnaast heeft deze Ultimate Edition een nieuwe getinte vertelbare voorruit en trilling arme, aerodynamische spiegels. Ook kan je kiezen voor Comfort- en Touring-pakketten en een premium kofferset.

Ultieme controle

De BMW R 1250 GS heeft zeven dynamische rijmodi wat zorgt voor perfect rijgedrag op elke weg. Voel de kracht van de klassieke boxermotor in elk toerental- en toerentalbereik, terwijl je jouw machine tot meester maakt met superieure dynamische motorremcontrole en een uitgebreide uitrusting.