Sensatie als standaard – onze M wereld

Hun genen uit de professionele racesport zijn de machines meteen aan te zien. En ook de motoren en de technische assistentiesystemen zijn gericht op topprestaties: voor rijden met adrenaline op provinciale wegen en uiteraard voor maximale performance op het racecircuit en in de motorsport. Zo kunnen de machines uiteraard in een handomdraai worden omgetoverd tot pure racebikes.

BMW M 1000 RR

De M R is het tweede M model van BMW Motorrad. Op basis van de huidige S 1000 R en S 1000 RR is de M 1000 R – M R in het kort – getuned om te voldoen aan de vereisten die aan een supersport roadster worden gesteld. De rijdynamische kwaliteiten spreken voor zich, zowel op de openbare weg als op het circuit.

BMW M 1000 R

Brengt je tot je grenzen: de M 1000 R. Kortweg M R. Superbike ontmoet Dynamic Roadster. Hun genen: afkomstig uit de M racesportsmederij en de racetrack. Verbluffende 210 pk met 280 km/u topspeed onder jouw controle – op de provinciale weg of op de racetrack. Hij is echt vergevingsgezind, maar vindt stilstand onverdraaglijk. Maximale performance: een must. Jouw taak: overtref jezelf – domineer de weg. De M kleuren signaleren dat onmiskenbaar. Onmiskenbaar: het geluid van de M R viercilinder. Hoor je de roep? Start de motor! 

BMW M 1000 XR

Born to lead

Dit is ’m: de lichtste en krachtigste crossover-motorfiets ter wereld. Niets minder dan dat. Een volbloed M model. Afgestemd op maximale prestaties - in dit geval prestaties op lange afstanden. Daarom heet-ie de M XR. Of zoals wij zeggen: de MaXimizeR. Want deze machine maakt alles maximaal: je rijbeleving, je uithoudingsvermogen en - wanneer je dat wilt - je adrenalinespiegel. Maar je kunt ook in alle rust vertrouwen op jezelf tijdens het afleggen van grote afstanden. Want jij weet dat je iedereen op elk moment de baas bent. #NeverStopChallenging

BMW M 1000 RR M Competition

De doorontwikkelde M 1000 RR, kortweg M RR, is voor BMW Motorrad een nieuwe mijlpaal als het gaat om homologatie van superbikes voor het World Superbike Championship. Dankzij doelgerichte stilistische aanpassingen is de luchtweerstand verlaagd voor nog meer stabiliteit en een hogere topsnelheid van 314 km/h. Er is te kiezen uit twee versies: de M RR en de M RR M Competition.