WhatsappEmail
BMW R 1300 GS
BMW R 1300 GSBMW R 1300 GS
Beschikbaar

BMW R 1300 GSR 1300 GS Handgeschakeld

€ 34.905,00

NL8000963
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Motorrad Alkmaar
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €457 per maand
BMW R 1300 GS R 1300 GS Handgeschakeld
€ 34.905,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • BenzineBrandstof
  • HandgeschakeldTransmissie

Omschrijving

Deze zuinige BMW R 1300 GS is vriendelijk voor uw portemonnee en voor het milieu. Het is een nieuwe auto, hij is nu uit voorraad leverbaar. Zijn pittige prestaties dankt deze BMW aan zijn compacte en zuinige motor. Dankzij de matrix LED-verlichting geven de koplampen ook in het donker daglicht. Verder is de BMW uitgerust met: LED-achterlichten en windscherm.

Deze BMW R 1300 GS is voorzien van remote services. Via uw smartphone bedient u diverse functies ook op afstand en krijgt u informatie over de status van uw auto. Wegwijs in elke wijk, stad of reisbestemming? Daarvoor zorgt het navigatiesysteem met groot kleurenscherm! De cruise control zorgt voor een mooie, gelijkmatige snelheid die u zelf instelt. Dat is relaxt! Smartphone connectiviteit speelt uw lievelingsmuziek draadloos af. Lekker makkelijk: de keyless start. Geen gedoe met een contactsleutel. Uw auto herkent u aan de elektronische sleutel die u meedraagt. Even op de startknop drukken en rijden maar!

De geavanceerde technologie in deze BMW is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. Ook helpen het hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Vanzelfsprekend leveren wij deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. We maken graag een afspraak met u om deze R 1300 GS bij ons te komen bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u