3ASY RIDE

Tijdelijk 3,33% Rente

BMW Motorrad 3asy Ride is een aantrekkelijk financieringsaanbod van BMW Financial Services voor zakelijke klanten én voor particulieren. Met dit aanbod kan je een nieuwe BMW motorfiets naar keuze rijden zonder daarvoor je spaargeld te gebruiken en dat nu tijdelijk tegen een uiterst scherpe rente van 3,33%. Je rijdt zakelijk al een BMW motorfiets vanaf € 65,- per maand.

Hoe werkt 3asy Ride?

Bij 3asy Ride doe je een aanbetaling van slechts 33%. Na afloop van het contract betaal je nog eens 33% als slottermijn. Het resterende bedrag los je in 33 maanden af, tijdelijk tegen de gunstige rente van slechts 3,33% voor een nieuwe BMW motorfiets en 3,33% voor een gebruikte motorfiets. Je ziet het: 3asy Ride is een ideale financiering waarmee je ongekend voordelig en zonder allerlei randvoorwaarden meteen de nieuwe BMW motorfiets van je dromen kan rijden. 

Tip: kies voor een motor van de zaak

3asy Ride is er ook voor zakelijke klanten en dat is niet zo vreemd. Want een motor van de zaak is zeer interessant voor werkgevers. Zo betaal je bijvoorbeeld geen bijtelling over de catalogusprijs. Je hoeft alleen de privé gereden kilometers op te geven, waarbij je de bijtelling berekent aan de hand van de werkelijke kilometerkostprijs. Woon-werkverkeer telt daarbij als zakelijk verkeer, zodat de bijtelling voor motorfietsen al snel veel lager uitkomt.

Rekenvoorbeeld

Contante waarde (aanschafprijs)       € 12.394,20

Contante betaling (aanbetaling)        € 4.090,-

Totaal kredietbedrag                          € 8.304,11

Duur van de kredietovereenkomst:    33 maanden

Jaarlijks kostenpercentage                3,33%

Termijnbedrag per maand                  € 145,16

Totaal door u te betalen bedrag         € 8.880,40 

Vaste debetrentevoet                         3,33%

 

* De bedragen in de krediettabel zijn incl. btw en bestaan uit rente en aflossing. Tegelijk met de laatste betaling dient de slotsom te worden voldaan. Deze bedraagt in bovenstaand rekenvoorbeeld € 4.090,-. BMW Motorrad 3asy Ride is een product van BMW Financial Services bv. BMW Financial Services bv is een bij de AFM onder nummer 12012866 geregistreerde kredietaanbieder. Ingeschreven bij de KvK onder nummer 27130693. Rentestand juli 2021. Deze actie is geldig tot en met 31 december 2021 en geldt alleen voor nieuwe BMW motorfietsen. Voor gebruikte BMW motorfietsen is de rente 3,33%.

FINANCIEREN OF LEASEN

Gebruik onze handige productwijzer

Je hebt je ideale BMW motorfiets gevonden en je wilt hier zo snel mogelijk van genieten. Met de productwijzer ontdek je binnen 5 minuten welk financierings- of leaseproduct het beste bij je past.