BMW CE 04 rijden op de zaak

Bij Dusseldorp Motorrad

Een motorfiets biedt vrijheid, ook bij zakelijk gebruik. Denk bijvoorbeeld eens aan de tijd die je bespaart tijdens het filerijden of het zoeken naar een parkeerplaats. Motorrijden is op fiscaal gebied zeer aantrekkelijk, zeker als je kiest voor een motor op de zaak. Naast een hele hoop tijd bespaar je met motorrijden dus ook nog eens geld. Zo kan je nu heel voordelig, zakelijk, de elektrische BMW CE 04 rijden.

Kom voor meer informatie eens langs in onze showroom in Alkmaar! 

Fiscaal voordeel bij zakelijke financiering

Fiscaal voordelig investeren in milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen en technieken? Dat kan met de Milieu-investeringsaftrek (MIA) en de Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (Vamil).

Daarnaast brengt het financieren van een motor op de zaak ook vaak fiscale voordelen met zich mee, ongeacht in welke rechtsvorm je werkzaam bent. Indien je minimaal 10% van alle kilometers zakelijk rijdt, dan zijn de kosten en afschrijvingslasten aftrekbaar van de resultaten van de onderneming. Wanneer je de motor zakelijk financiert, dan is ook de rente aftrekbaar.

Alle voordelen op een rijtje

✓ Je hebt fiscaal voordeel

✓ Je kan de BTW aftrekken

✓ Je kan gebruik maken van de investeringsaftrek

✓ Je hebt een lagere bijtelling voor privégebruik

✓ Je mag de motor privé boeken

 

 

De BMW CE 04

De nieuwe BMW CE 04: de eerste stap in de BMW Motorrad strategie voor elektrische, stedelijke mobiliteit. De BMW CE 04 is het volgende hoofdstuk voor stedelijke mobiliteit op twee wielen. Met zijn elektrische aandrijving, toekomstgerichte design en innovatieve connectiviteitsfuncties brengt deze scooter vervoer en communicatie samen. De BMW CE 04 heeft een actieradius van ongeveer 130 kilometer, meer dan genoeg dus voor jouw dagelijkse ritten in de stad.