Flying Start met Dusseldorp Motorrad

Het motorseizoen is weer in aantocht en daarom willen we jullie graag meenemen met een Flying Start voor 2024.

✔ Een leuke gezellige presentatie op 6 februari aanstaande, van BERRT Motorreizen.
✔ Gratis haal en breng service t/m begin maart voor onderhoud, reparatie en of technische check
✔ Mooie Flying Start aanbiedingen bij aankoop van een nieuwe of gebruikte motor en/of motorkleding

Trek er in het nieuwe jaar dus op uit met een motor die technisch tiptop in orde is na een bezoek aan onze werkplaats. Of trek er extra voordelig op uit met een geselecteerd optie-of accessoire pakket. Bijvoorbeeld met een driedelige kofferset voor slechts € 99,-* bij aankoop van een nieuwe BMW R 1250 GS Adventure. Maar ook bij aanschaf van een ander model, kunnen we prachtige aanbiedingen doen die kunnen oplopen tot maar liefst €1250,- voordeel.

Zo kan je dus heel snel wegrijden op jouw droommotor. En het kan nog mooier worden met de nieuwe BMW R1250 GS Adventure Ultimate Edition, BMW F 750 GS Travel Edition of een BMW F 900 R. Kom langs bij onze showroom in Alkmaar voor een persoonlijk voorstel en een lekker kopje koffie.

De BMW R 1250 GS Ultimate Edition

Ze wachten; de open wegen, de plaatsen, de mensen en de ervaringen waar je naar verlangt. De GS Adventure heeft de afgelopen vier decennia een iconische erfenis bedongen. Het wordt tijd dat je verder gaat. Voed je honger naar ontdekking en leid je eigen weg met de BMW R 1250 GS Adventure Ultimate Edition.

De samenkomst van 100 jaar avontuur, motorsport en Enduro rijden, dat is de R 1250 GS Adventure Ultimate Edition.

Bestel deze gelimiteerde Black Beauty voor het te laat is. De complete BMW R 1250 GS Adventure Ultimate Edition rij je voor de totaalprijs van € 32.950,-. Dit is een voordeel van maar liefst €3000,-. Vanaf 10 februari bij ons in de showroom.

Motorrad Winterbeurt

We bieden je nu een aantal aantrekkelijke onderhoudsmogelijkheden om jouw motor weer tip top in orde te maken of te houden. Daarnaast bieden wij ook een gratis haal en brengservice tot medio begin maart in Noord Holland, met uitzondering van Texel. 

Als je vóór 31 januari een winterbeurt inplant, maak je automatisch kans op een waardebon van €450,-. Deze waardebon is vrij te besteden in onze fysieke winkel, webshop en op de huur van een motorfiets of aanhanger.

Profiteer van voordelige rente

Als je tot en met het einde van februari 2024 een nieuwe motorfiets uit voorraad aanschaft krijg je direct heel veel voordeel wat op kan lopen tot wel € 1250,-. De uitzondering op deze regel is de op voorraad zijnde R 1300 GS modellen. Bijkomend voordeel voor jou is dat deze motorfietsen ook nog eens snel leverbaar zijn! 

Ook bieden we een nog scherper rentetarief aan op de BMW CE 04, F 900 R en F 900 XR. In samenwerking met BMW Motorrad Nederland zijn we erin geslaagd om een uitzonderlijk lage actierente van 1,99% voor deze modellen aan te kunnen bieden voor zowel Private Finance als Financial Lease. Deze rente is “by far” de scherpste rente in de markt en misschien wel de beste rente in de afgelopen 100 jaar. Zo hebben we bijvoorbeeld een F 900 R vanaf € 9950,- beschikbaar en voor een Financial Leasetarief vanaf € 129,-. Voor welke ga jij?

BMW F 750 GS Travel Edition

De BMW F 750 GS is een echte alleskunner. Deze Adventure Motor rijdt op alle wegen, ongeacht het type wegdek. De BMW F 750 GS is er nu ook tijdelijk als Travel Edition. De BMW F 750 GS Travel Edition is gebaseerd op een full option BMW F 750 GS in Triple Black. De Travel Edition is standaard uitgevoerd met een Vario Topkoffer inclusief drager, valbeugels en een groot getint windscherm.

De BMW F 750 GS Travel Edition is leverbaar vanaf €16.750,-. Neem contact op met een van onze collega’s voor meer informatie.

Kofferactie R 1250 GS Adventure

Ontvang een driedelige kofferset voor slechts € 99,-* bij aankoop van een nieuwe BMW R 1250 GS Adventure. Maar ook bij aanschaf van een ander model, kunnen we prachtige aanbiedingen doen die kunnen oplopen tot maar liefst € 1250,- voordeel.

Ride Out & Showroomintroducties

Op zaterdag 2 maart is de showroomintroductie van de BMW F 800 GS, F 900 GS en de F 900 GS Adventure. En vergeet vooral niet zaterdag 4 mei te omcirkelen in je agenda, dan organiseren wij namelijk een toertocht van 170 kilometer door het mooie Noord-Holland. Bekijk hieronder een impressie van de vorige editie.