CONCEPT R 18 BRULLEND VAN START.

BMW Motorrad custom concept onthuld in Villa d’Este.

Het is de wereldprimeur waarop de custom-scene met smart zat te wachten – een BMW Motorrad custom concept met een nieuw prototype twin-motor – het grootste boxerblok die ooit gebouwd is voor gebruik in een motorfiets. Deze pure, gestripte, uitgerakelde bike luistert naar de simpele naam 'Concept R 18' en geeft een flinke hint van wat er op ons af komt in het cruiser-segment.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

Concept cruiser steelt de show op het Concorso.

Het is voor BMW Motorrad al traditie geworden om elk jaar in mei adembenemende designstudies te presenteren op het evenement Concorso d’Eleganza Villa d’Este aan de oevers van het Comomeer. Bezoekers van 's werelds meest exclusieve 'schoonheidswedstrijd' voor historische auto's en motorfietsen zijn de afgelopen jaren getuige geweest van enkele uitstekende bijdragen op twee wielen van de designafdeling van BMW Motorrad. Deze omvatten de Concept Ninety – een eerbetuiging aan de originele R 90 S, de Concept 101 zescilinder 'bagger' en de R 5 Hommage - een eerbetoon aan het originele en iconische model uit 1936. 

Een motorfiets is het grootste accessoire dat je kunt dragen. Het gaat er niet om de snelste te zijn.

We hebben een historie waar andere bedrijven een moord voor zouden doen en het is geweldig om daar gebruik van te maken.
Edgar Heinrich - BMW Motorrad Head of Design