CRUISE THE STREETS OF BERLIN

Altijd al een BMW R 18 willen ervaren? Boek nu een proefrit en maak kans op het ultieme motorweekend voor liefhebbers van één van de vier BMW R 18 modellen. Maak kans op het ultieme R 18 weekend. SoulFuel, rauw, iconisch en nostalgisch. Met de BMW R 18 modellen ervaar je de Motorrad Heritage als nooit tevoren.

Ervaar de BMW R18

Plan nu een proefrit en maak kans op het ultieme motorweekend voor liefhebbers van één van de vier BMW R 18 modellen.

Wat kun je winnen?
Een volledig verzorgd weekend Berlijn voor jou en je motormaatje. Met 2 overnachtingen (ontbijt, lunch en diner) voor 2 personen én toegang tot het Pure&Crafted festival en de BMW Motorrad Days 2022 in Berlijn. En voor jullie beide het hele weekend een BMW R 18 naar keuze.

Bij Dusseldorp Motorrad willen wij onze klanten een unieke en persoonlijke belevenis bieden.

ULTIEME VRIJHEID

Dit ultieme motorweekend bevat 2 overnachtingen (ontbijt, lunch en diner) voor 2 personen, toegang tot het Pure&Crafted festival en de BMW Motorrad Days 2022 in Berlijn. En het hele weekend een BMW R 18 model naar keuze – voor zowel jou als je reisgenoot.

Bekijk onze BMW Motorrad occasions

De mooiste BMW Motorrad occasions vind je bij Dusseldorp Motorrad. Al onze gebruikte BMW motoren zijn goed onderhouden en voorzien van het zogeheten BMW Premium Selection label. Dit betekent dat bijna alle gebruikte BMW motoren uit ons BMW Motorrad occasions aanbod voorzien zijn van de volledige onderhoudshistorie, geverifieerde kilometers en worden alle modellen consequent nagekeken voordat ze bij ons te koop worden aangeboden.

Ook krijg je standaard 24 maanden garantie bij jouw BMW Motorrad occasion met een BMW Premium Selection label. Hierdoor kun je gegarandeerd genieten van jouw nieuwe aankoop, wetende dat je twee jaar garantie hebt op jouw BMW Motorrad occasion.

Zoek een motoroccasion van BMW

Je kunt nu gebruik maken van onze handige zoekfunctie om snel jouw droom motoroccasion van BMW te vinden. Zo kun je kiezen uit verschillende modellen, prijzen, kilometerstanden, bouwjaren en nog veel meer. Maak het jezelf gemakkelijk door jouw zoekcriteria uit te breiden en kies uit alle tweedehandse BMW motoren eenvoudig jouw droom motor.

Staat jouw favoriete motoroccasion van BMW er niet bij? Bekijk dan eens onze nieuwe BMW motoren of neem contact met ons op zodat we samen op zoek kunnen gaan naar een geschikte motorfiets.

Dusseldorp BMW: familiebedrijf sinds 1909

We nemen je graag even mee in de geschiedenis van Dusseldorp BMW. Het begon allemaal in het jaar 1909. Als familiebedrijf opende Dusseldorp haar tweewielerbedrijf in Lichtenvoorde. Al snel maakte Dusseldorp de overstap naar vierwielers. Dankzij de snelle groei van het bedrijf was de familie genoodzaakt om te verhuizen naar een grotere locatie, deze vonden ze in 1959 in Apeldoorn. Nog in datzelfde jaar werd de eerste BMW verkocht en werd Dusseldorp erkend als de eerste Nederlandse BMW-dealer. In 2004 kwam daar ook nog MINI bij en in 2019 dus ook BMW Motorrad.

DUSSELDORP MOTORRAD

Algemeen contact

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heb jij vragen of ons evenement of wil jij graag meer te weten komen over een specifiek model? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder! Je bent natuurlijk ook van harte welkom bij onze vestiging in Alkmaar, waar onze lekkere koffie altijd voor je klaar staat.