De nieuwe BMW F 900 (X)R

Uitbreiding in het Adventure Sport Segment

 

Met de nieuwe  F 900 R en de F 900 XR in het Adventure Sport-segment breidt BMW Motorrad zijn assortiment voor deze populaire klasse verder uit. Beide modellen bieden sportief rijplezier, eenvoudige bediening en een unieke reeks uitrustingsopties, verpakt om een ​​aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding te bieden. Gebaseerd op een krachtige gedeelde ruggengraat, verschillen de twee modellen aanzienlijk in karakter en positionering. 

De BMW F900R

Dit is de enige echte Dynamic Roadster: puristisch en krachtig, altijd klaar voor de volgende uitdaging. De F 900 R reageert altijd nauwkeurig en direct op jouw input. Zo worden je gedachten in fracties van seconden vertaald naar puur rijplezier.

De BMW F900 XR

De BMW F 900 XR  geeft je veel sportiviteit en goede prestaties op langere ritten en is daarnaast ook nog eens goed geschikt voor alledaagse ritjes. Het design is typisch XR: vol sportieve agressie.

Door de typerende BMW XR ergonomie kan de berijder een ontspannen rechte zithouding aannemen en worden ook langere ritten plezierig. Dankzij de uitgebreide standaard en optionele uitrusting ben je zo op alle soorten ritten voorbereid. 

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.