PRIVATE LEASE

VANAF SLECHTS €159,- ALL-IN PER MAAND.

Met BMW Motorrad Private Lease rijdt je op nieuwe BMW Motor voor een vaste prijs per maand. Je kan de BMW motor volledig naar eigen wens samenstellen. Of het nu een G310 R, C400 X en een F900 R. Je hebt zelf de keuze. Naast het vaste bedrag per maand bepaal jezelf de looptijd en het aantal kilometers dat je per jaar rijdt. Super makkelijk toch? Wij vertellen je graag hoe het werkt.

Hoe werkt het?
Met private lease van BMW Motorrad betaal je een vast bedrag per maand waarin vrijwel alle kosten zijn inbegrepen. De enige kosten waar jezelf zorg voor draagt zijn de kosten voor brandstof en eventuele bekeuringen.

Bij interesse in private lease kan je direct contact opnemen met een van onze collega's. Zij informeren je graag over de mogelijkheden. Ben je nu al benieuwd naar de voordelen van private lease? Wij zetten ze graag even voor je op een rijtje.

Voordelen
Met private lease heb je altijd inzicht in de maandelijkse kosten. Je hoeft je ook niet druk te maken over eventuele onderhoudskosten. Alle motorzaken worden namelijk voor je geregeld. Dusseldorp Motorrad is dan ook altijd je aanspreekpunt.

 • Je rijdt een gloednieuwe BMW motorfiets
 • Geen grote eenmalige investering
 • Scherp all-in tarief, je hoeft alleen nog te tanken
 • Alles wordt voor jou geregeld, je bent volledig ontzorgd
 • Dusseldorp Motorrad is altijd jouw aanspreekpunt

ONS AANBOD

G 310 R

VANAF €159,- ALL-IN P/MND*.

Rij direct een gloednieuwe BMW G 310 R tijdelijk voor slechts €159,- all-in p/mnd.

De BMW G 310 R is de essentie van rijplezier. De motor is gebouwd voor drukke steden en voor iedereen die geniet van motorrijden. De motor is goed te manoeuvreren, eenvoudig in omgang en tegelijkertijd sportief. Of je nu een grote of kleine motorrijder bent - elke motorrijder voelt zich direct thuis op de BMW G 310 R!

DE BMW G 310 GS

VANAF €175,- ALL-IN P/MND*.

Rij direct een gloednieuwe BMW G 310 GS tijdelijk voor slechts €175,- all-in p/mnd.

Spontaan zijn. Routines doorbreken. Maak van het dagelijkse leven een persoonlijke ervaring. Elke dag begint het avontuur al voor de voordeur: maak het jouw avontuur met de BMW G 310 GS. Hij gidst je door de stadse jungle naar het platteland, zelfverzekerd en zorgeloos. Want met de G 310 GS hoeven de avonturen niet groots te zijn om onvergetelijk te zijn.

DE BMW C 400 X

VANAF €189,- ALL-IN P/MND*

Rij direct een gloednieuwe BMW C 400 X tijdelijk voor slechts €189, - all -in p/mnd.

Ben jij altijd verbonden met je netwerk? Dat is de BMW C 400 X ook. Een middenklasse scooter die eenvoudig alle mobiliteitsuitdagingen in de stad aangaat. Neem de muziek mee op de scooter en ervaar de stad met jouw eigen persoonlijke soundtrack. 

DE BMW C400 GT

VANAF €199,- ALL-IN P/MND*.

Rij direct een gloednieuwe BMW C 400 GT tijdelijk voor slechts €199,- all-in p/mnd.

De BMW C 400 GT brengt de stad tot leven en vergroot jouw radius, net als jouw digitale verbinding met de wereld. Want met deze midsize -scooter heb je in de stad net zo veel comfort en wendbaarheid als wanneer je buiten de stad onderweg bent.

DE BMW F 750 GS

VANAF €249,- ALL-IN P/MND.*

Rij direct een gloednieuwe BMW F 750 GS tijdelijk voor slechts €249,- all-in p/mnd*.

Het houdt je motor draaiende, elke dag. Jouw hart slaat het ritme van de BMW F 750 GS. Het is je toegangskaart voor avontuur. Want met deze uitgebalanceerde Enduro all-rounder ben je de baas over alle paden, ongeacht het wegoppervlak en breid je je horizon uit - omdat je meer wil. De F 750 GS geeft je meer kracht, meer comfort, meer spirit van GS. 

DE BMW F 850 GS

VANAF €305,- ALL-IN P/MND*.

Rij direct een gloednieuwe BMW F 850 GS tijdelijk voor slechts €305,- all-in p/mnd*.

Jij leeft voor de uitdaging. Waar anderen omkeren, rijd jij door. Grenzen verleggen. Obstakels worden mogelijkheden. Het avontuur stroomt door je bloed. Bovenop de F 850 GS ben je eenvoudig de offroad weg de baas dankzij het 21-inch voorwiel. En je humeur en nieuwsgierigheid blijven in topconditie - ongeacht hoe ver je met de F 850 GS wil gaan.

DE BMW F 900 R

VANAF €229,- ALL-IN P/MND*

Rij direct een gloednieuwe BMW F 900 R tijdelijk voor slechts €229,- all-in p/mnd*.

Het puristische en krachtige ontwerp van de F 900 R vraagt om uitdagingen. Deze Dynamic Roadster geeft je de mogelijkheid om de adrenaline snel te laten stromen. De F 900 R reageert met precisie en nauwkeurigheid. Dit betekent dat je het vermogen intuïtief kunt gebruiken. De F 900 R ondersteunt je volledig met zijn verlichtingstechnologie, connectiviteit en veiligheid.

DE BMW F 900 XR

VANAF €315,- ALL-IN P/MND*

Rij direct een gloednieuwe BMW F 900 XR tijdelijk voor slechts €315,- all-in p/mnd*.

De XR combineert sportiviteit en performance op lange ritten, zonder compromissen. Op de nieuwe F 900 XR snijd je bochten lang en moeiteloos aan. Alleen al het meeslepende design belooft pure performance. De rechte, ontspannen zitpositie én de bescherming tegen alle weersomstandigheden tonen vooral één ding aan: dat er maar één iemand beslist wanneer de rit voorbij is: jij.

VEELGESTELDE VRAGEN

ALLES WAT JE WILT WETEN OVER PRIVATE LEASE

Private Lease is mogelijk op alle BMW Motorrad modellen. Bereken uw maandbedrag eenvoudig online in onze Private Lease calculator. Hierin vindt u de meest gekozen pakketten en opties. Een offerte op maat met eventueel aanvullende wensen kunt u uiteraard bij ons opvragen. 
 

Ja, dat is uiteraard mogelijk. U kunt online een proefrit aanvragen bij onze Dusseldorp Motorrad vestiging in Alkmaar.

 • Afschrijving en rente
 • Houderschapsbelasting
 • Onderhoud en reparatie
 • Vervangen van banden
 • All risk verzekering met een eigen risico van € 450,- per schadegeval 
 • Rechtsbijstandverzekering
 • Schade verzekering voor inzittenden
 • Pechhulp in binnen- en buitenland
 • 21% BTW
 • Afleverkosten en leges

De kosten voor brandstof, wassen van het voertuig, bekeuringen en tolgelden komen hier nog bij.

Bijtelling is alleen van toepassing wanneer uw werkgever u een auto beschikbaar stelt en hiervoor de kosten op zich neemt. Omdat u het contract als privépersoon afsluit en de leasekosten zelf betaalt, is er dus geen sprake van bijtelling.

Ja, u kunt alleen een Private Lease overeenkomst bij ons afsluiten als u minimaal 18 jaar bent, in Nederland woont en werkt en in het bezit bent van een geldig Nederlands rijbewijs. Daarentegen hanteren wij géén maximum leeftijd. 

Wij willen uiteraard voorkomen dat iemand maandelijkse verplichtingen aangaat die niet passen bij zijn of haar persoonlijke situatie. Om te bepalen of het aangaan van een Private Lease overeenkomst in uw geval financieel verantwoord is, hebben wij een aantal gegevens van u nodig. Op basis van deze gegevens toetsen we vervolgens de aanvraag. Ook toetsen we uw aanvraag bij de Stichting Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel. Op deze wijze weet u en weten wij zeker dat u een verantwoorde keuze maakt.

Ja, bij het BKR worden alle particuliere kredieten hoger dan €250,- en met een minimale looptijd van één maand geregistreerd. Ondanks dat een Private Lease overeenkomst geen krediet is, wordt ook een Private Lease product geregistreerd bij het BKR onder een aangepaste code. Zo ook wanneer u een overeenkomst afsluit bij BMW Financial Services. Uw overeenkomst wordt geregistreerd in het CKI-register (Centraal Krediet Informatiesysteem) van het BKR te Tiel. Registratie zal plaats vinden onder de code OA (operationele autolease).

Door het afsluiten van een Private Lease overeenkomst heeft u een maandelijkse financiële verplichting. Een Private Lease overeenkomst telt minder zwaar mee dan een krediet. Voor een Private Lease overeenkomst geldt dat 65% van de maandtermijnen als totaalsom wordt geregistreerd (Bijvoorbeeld: €349,- * 48 maanden * 65% = € 10.888,80 wordt geregistreerd bij het BKR).

Dat kan uiteraard. Stel uw Private Lease Motorrad hieronder samen. Na het samenstellen van uw BMW Motor, verstuurt u de aanvraag. In het formulier geeft u aan dat u een auto wilt inruilen en laat u het kenteken van de motor achter. Wij nemen vervolgens contact met u op. Het inruilbedrag kan niet ingezet worden als aanbetaling om het leasetarief te verlagen.

* Genoemd tarief is voor alle getoonde modellen gebaseerd op een looptijd van 24 maanden en 5.000 kilometer per jaar. De getoonde actietarieven zijn geldig tot en met 31 december 2021.