2 aug 2024Nieuws

DE NIEUWE BMW R 1300 GS ADVENTURE

De nieuwe BMW R 1300 GS Adventure

Al meer dan veertig jaar staat de BMW GS Adventure met tweeclinder boxermotor bekend als een echte uitblinker voor hoge prestaties en exclusieve lange afstanden. Meer dan gewoon motorrijden, meer fun, slag en dynamiek, meer avontuur. Eindelijk kan je de tochten maken die je altijd al hebt willen doen. Op de manier die het beste bij jou past. Want jij weet dat de techniek goed zit. Deze rustige loop en deze lichtheid heb je op een Adventure motor nog nooit meegemaakt. Zo comfortabel ben je nog nooit aan een avontuur begonnen. Met de R 1300 GS Adventure bereik je elke bestemming.

 

BMW R 1300 GS Adventure Design

HET DESIGN VAN DE NIEUWE BMW R 1300 GS ADVENTURE

De nieuwe BMW R 1300 GS Adventure is voorzien van een zeer compacte full-LED koplamp met opvallend lichticoon. De lichtunit bestaat uit één LED unit voor dim- en grootlicht, aangevuld met vier LED units voor de dagrijverlichting en zijverlichting. Ook zijn er twee extra platte aanvullende LED schijnwerpers, die naadloos zijn opgenomen in de kuip. In de handkappen geïntegreerde LED richtingaanwijzers maken het opvallende lichtconcept van de BMW R 1300 GS Adventure compleet.

 

Dusseldorp Motorrad R1300GSA

BMW MOTORRAD DAYS

Van 5 tot 7 juli vonden de BMW Motorrad Days weer plaats in Garmisch-Partenkirchen. Omgeven door een landschap van bergen en kronkelige alpenpassen konden bezoekers gedurende drie dagen genieten van pure motorpassie, feestgedruis en unieke rijervaringen. Grote bonus: de BMW R 1300 GS Adventure is deze dagen voor het eerst aan publiek getoond!