BMW F 900 XR

Bekijk het aanbod
  • Aanschaf
  • Design
  • Highlights
  • Leasen
  • Occasions
  • Uitvoering
  • Performance
  • Aanbod

BMW F 900 XR

De BMW F 900 XR combineert sportiviteit en performance op lange ritten, zonder compromissen. Met deze motorfiets geniet je dagenlang van adrenaline en de ene na de andere bocht. Op de nieuwe F 900 XR snijd je moeiteloos bochten aan, kilometer na kilometer. Het meeslepende design belooft pure performance, terwijl de rechte, ontspannen zitpositie en bescherming tegen alle weersomstandigheden laten zien dat jij bepaalt wanneer de rit voorbij is. Dankzij de uitgebreide uitrusting ben je zowel voor sportieve ritten en lange reizen als voor stadsuitstapjes optimaal uitgerust. 

Met een krachtige tweecilinder lijnmotor die tussen 4.500 en 8.500 t/min meer dan 92 Nm levert, en het optionele Dynamic ESA voor optimaal dempingscomfort, biedt de F 900 XR een onvergetelijke rijervaring. Zelfs als je net je rijbewijs hebt gehaald, kun je dankzij de vermogensreductie ook met een A2-rijbewijs op deze motor stappen. Talloze innovaties zoals Dynamic Brake Control (DBC) en dynamische motorremregeling (MSR) zorgen voor meer veiligheid en rijplezier, waardoor je met zelfvertrouwen en opwinding elke bocht neemt. 

Prijzen

  • € 14.650Leverbaar vanaf
  • € 435Private lease*
  • € 349Operational lease*

BMW F 900 XR DESIGN

Het design van de BMW F 900 XR straalt pure prestaties uit vanaf het eerste moment dat je hem ziet. De opvallende LED-buisverlichting van de nieuw ontwikkelde koplampen onderstreept het zelfbewuste karakter van deze motorfiets, een gevoel dat je als rijder goed kent. De dynamische kuippanelen versterken deze uitstraling, terwijl het precieze lijnenspel het zelfverzekerde design benadrukt. De slanke, optisch korte achterkant verwijst duidelijk naar het sportieve DNA van deze langeafstandskampioen. 

 

De ergonomie van de F 900 XR is volledig gericht op sportieve topprestaties tijdens lange ritten, zodat je na een dag rijden geen kilometer te weinig op de teller hebt en geen kilometer teveel in je botten voelt. Achter de beschermende kuip neem je moeiteloos de ene na de andere bocht. De zithoogte is variabel van 775 tot 870 mm, en de hendels en het windscherm zijn volledig instelbaar voor maximale comfort en aanpasbaarheid. De optimale positie van de voetsteunen en de comfortabele buddyseat zorgen ervoor dat ook je passagier elke kilometer met plezier beleeft. 

 

Daarnaast zet de F 900 XR een nieuwe standaard op het gebied van verlichting. Als eerste in het middensegment beschikt hij over adaptieve bochtverlichting, ingebouwd in de opvallende LED-koplamp. Deze verlichting gaat aan vanaf een hellingshoek van 7° om de bocht optimaal te verlichten, wat een duidelijk pluspunt is tijdens nachtelijke ritten of bij slecht zicht. 

BMW F 900 XR - DESIGN - VOORZIJDE - AFBEELDING

VOORZIJDE BMW F 900 XR

BMW F 900 XR - DESIGN - ACHTERZIJDE - AFBEELDING

ACHTERZIJDE BMW F 900 XR

BMW F 900 XR - DESIGN - ZIJKANT- AFBEELDING

ZIJKANT BMW F 900 XR

BMW F 900 XR

COMFORTABELE BERGRUIMTE BMW F 900 XR

COMFORTABALE BERGRUIMTE

Performance op de lange afstand tot in het kleinste detail: de koffers in de kleur van de motor zijn maar een van de vele highlights op het gebied van bergruimte. 

BMW F 900 XR - E-call

eCall

Een kleine schakelaar voor een enorme hoeveelheid extra veiligheid: de intelligente noodoproep (eCall) maakt snelle hulp mogelijk.   

BMW F 900 XR - 2-cilinder lijnmotor

2-cilinder lijnmotor

De 2-cilinder lijnmotor levert je precies het koppel op de plek waar je het nodig hebt. 

LEASE JE BMW F 900 XR

Bij Dusseldorp Motorrad kan je uiteraard terecht voor het leasen van een nieuwe BMW F 900 XR. Je kan bij Dusseldorp Motorrad kiezen uit verschillende leasemogelijkheden. Lease je BMW F 900 XR via Private Lease of zakelijk met BMW Operational Lease. Kies hieronder je gewenste leasevariant of vraag naar mogelijkheden.  

Lease prijzen BMW F 900 XR 

Private Lease vanaf: € 435,- 

Operational Lease vanaf: € 349,- 

BMW F 900 XR

Koop je BMW F 900 XR occasion bij Dusseldorp Motorrad. De meeste BMW F 900 XR occasions zijn bij ons voorzien van het Premium Selection label. Dit keurmerk van BMW biedt zekerheid, betrouwbaarheid en gemak bij aanschaf van een tweedehands BMW F 900 XR.  

✔ 24 maanden garantie 

✔ Alle occasions uitvoerig gecontroleerd 

✔ Volledige historie aanwezig en kilometers geverifieerd 

Bekijk alle BMW F 900 XR occasions
Motorrad - BMW F 900 XR - Performance