BMW R 1250 RS

SPORTTOURING OP DE INHAALSTROOK

Bekijk het aanbod
  • Aanschaf
  • Design
  • Highlights
  • Leasen
  • Occasions
  • Uitvoering
  • Performance
  • Aanbod

De BMW R 1250 RS is een sporttourer met een sterk karakter, geïnspireerd door de tweecilinder boxermotor met BMW ShiftCam-technologie. Deze motorfiets staat symbool voor zichtbare sportieve dominantie en onvervalst rijplezier. Dankzij de bescherming tegen weer en wind, een ontspannen zithouding en diverse hulpsystemen, geniet je van elke bocht en elke kilometer – zowel solo als met een passagier. De punch van de boxer drijft je continu vooruit, zowel op lange reizen als bij dynamische tussensprints. Vol zelfbewustzijn en vertrouwen verlang je steeds meer – en de R 1250 RS levert dat ook 

Met de nieuwe rijmodus Eco, naast de standaardmodi Rain en Road, kun je nu kiezen tussen efficiënt rijden en dynamische sportiviteit. Het 6,5" TFT-display toont je de gekozen instellingen, terwijl de optionele rijmodi Pro, met Dynamic en Dynamic Pro, voor nog meer performance zorgen. De boxermotor, met zijn beproefde BMW ShiftCam-technologie en variabele nokkenassenregeling, biedt een soepele rijervaring, hoge efficiëntie en indrukwekkende koppelontwikkeling. Met een maximaal koppel van 143 Nm, voel je de kracht in elk toerentalbereik, zowel bij snelle sprints als bij krachtig optrekken uit bochten. 

Prijzen

  • € 18.800Leverbaar vanaf
  • € 569Private lease*
  • € 429Operational lease*

Het design van de BMW R 1250 RS

Het design van de BMW R 1250 RS straalt pure sportiviteit en functionaliteit uit. De opvallende frontpartij met het iconische dagrijlicht en de nieuw vormgegeven LED-richtingaanwijzers trekt direct de aandacht. De hoge kuipruit en volledige bekleding bieden uitstekende bescherming tegen weer en wind, terwijl de korte, sportief slanke solo-achterkant de motor een prestatiegerichte en dominante uitstraling geeft. Deze sporttourer is zelfbewust, veilig, comfortabel en hongerig naar bochtenwerk, precies zoals de hele lijnvoering van de motor belooft en zoals jij het wilt hebben. 

Met het uitgebreide programma aan speciale opties en originele BMW Motorrad accessoires kun je de R 1250 RS volledig aanpassen aan jouw behoeften. Het aanbod varieert van verschillende buddyseatvarianten en koffers tot hoogwaardige Option 719 veredelingen, waardoor je de motor precies naar jouw smaak kunt personaliseren. 

BMW R 1250 RS - voorzijde - Afbeelding

Voorzijde BMW R 1250 RS

BMW R 1250 RS - Achterkant - Afbeelding

Achterzeide BMW R 1250 RS

BMW R 1250 RS - zijkant

Zijkant BMW R 1250 RS

BMW R 1250 RS - Velg - Afbeelding

Motorrad - Catalogus model - BMW F 900 GS - png - afbeelding

BMW R 1250 RS HIGHLIGHTS

LED-dagrijlicht

LED-dagrijlicht

Veilig en opvallend: het dagrijlicht verhoogt de passieve veiligheid en kan automatisch of handmatig geschakeld worden. De iconische led-lichtgeleiders in sikkelvorm zijn optimaal herkenbaar. 

BMW R 1250 RS- Highlights - BUISSTUUR - AFBEELDING

BUISSTUUR BMW R 1250 RS

Breder en hoger dan de standaardversie: het optionele buisstuur zorgt voor een meer ontspannen en rechte zitpositie. Voor iedereen die graag langer onderweg is en grote afstanden aflegt. 

BMW R 1250 RS- Highlights - Informatieve Corescreen Sport - AFBEELDING

INFORMATIEVE CORESCREEN SPORT

Relevante informatie direct in het gezichtsveld: de Corescreen Sport informeert je over je actuele en maximale scheefstand of over DTC-regelingsingrepen en de kracht van de remingreep. 

LEASE JE BMW R 1250 RS

Bij Dusseldorp Motorrad kan je uiteraard terecht voor het leasen van een nieuwe BMW R 1250 RS. Je kan bij Dusseldorp Motorrad kiezen uit verschillende leasemogelijkheden. Lease je BMW R 1250 RS via Private Lease of zakelijk met BMW Operational Lease. Kies hieronder je gewenste leasevariant of vraag naar mogelijkheden.  

Lease prijzen BMW R 1250 RS 

Private Lease vanaf: € 569,- 

Operational Lease vanaf: € 429,- 

 

BMW R 1250 RS

BMW R 1250 RS occasion kopen 

Bekijk ons BMW R 1250 RS occasion aanbod 

Koop je BMW R 1250 RS occasion bij Dusseldorp Motorrad. De meeste BMW R 1250 RS occasions zijn bij ons voorzien van het Premium Selection label. Dit keurmerk van BMW biedt zekerheid, betrouwbaarheid en gemak bij aanschaf van een tweedehands BMW R 1250 RS.  

✔ 24 maanden garantie 

✔ Alle occasions uitvoerig gecontroleerd 

✔ Volledige historie aanwezig en kilometers geverifieerd 

Bekijk alle BMW R 1250 RS occasions
Motorrad - BMW R 1250 RS - Performance