Dusseldorp Motorrad seizoensopening

Zaterdag 4 maart

Op zaterdag 4 maart is het eindelijk zo ver; de Dusseldorp Motorrad seizoensopening! Deze dag zal in het teken staan van de start van het motorseizoen. Er zullen verschillende nieuwe modellen uit de collectie van BMW Motorrad aanwezig zijn op deze dag en je kan de hele nieuwe collectie van Gear & Garment komen shoppen. Dit alles onder genot van een hapje en een drankje. 

De BMW R 1250 R en de BMW R 1250 RS

Op 4 maart zijn tijdens de seizoensopening ook de BMW R 1250 R en de BMW R 1250 RS aanwezig. De nieuwe BMW R 1250 R heeft, dankzij onder andere de nieuwe boxermotor, een dynamischere uitstraling dan voorheen. Dankzij een nieuw koppel van maximaal 143 Nm zorgt de opnieuw bewerkte aandrijving voor meer kracht dan ooit tevoren.

De BMW R 1250 RS brengt sportiviteit en toercapaciteit bij elkaar. Het volledig herziene front inclusief nieuwe motorspoiler benadrukt de dynamische totaalindruk van de sportrijder. De symmetrische opstelling van de dubbele koplamp geven de BMW R 1250 RS een evenwichtige en moderne look.

Kleding en accessoires

Rijplezier begint altijd al ver voordat je de motor hebt gestart. Bij Dusseldorp BMW Motorrad vinden wij het belangrijk dat je veilig de weg op gaat. Daarom bieden wij een groot assortiment BMW Motorrad kleding en accessoires aan in onze showroom in Alkmaar. Wij helpen je graag bij het vinden van een geschikt motorpak, een bijpassende helm en stoere handschoenen, want veiligheid is alles wat telt op de motor.