Nu in de showroom: de BMW CE 04

De BMW CE 04 is de nieuwste elektrische motorscooter van BMW Motorrad! Deze elektrische motor heeft een uiterlijk gericht op de toekomst en is gemaakt voor in de stad zodat jij geruisloos op je bestemming aan kan komen. Kom jij hem vanaf zaterdag 26 maart bekijken en ervaren bij onze showroom in Alkmaar?

130 kilometer elektrisch rijden

Met een krachtig vermogen van 31 kW (42 pk) biedt de nieuwe BMW CE 04 veel rijplezier. De motor sprint tijdens een stoplichtsprint van 0 naar 50 km/h in slechts 2,6 seconden. Er is ook een versie voor het A1-rijbewijs met een nominaal vermogen van 11 kW (15 pk). Beiden motoren beschikken over een koppel van 62 Nm. De topsnelheid van beide is 120 km/h. Daarmee is de BMW CE 04 ook snel genoeg voor de hoofdwegen en zelfs de snelweg. De BMW CE 04 heeft een actieradius van ongeveer 130 kilometer, meer dan genoeg dus voor jouw dagelijkse ritten in de stad.

Een elektromotor met permanente magneten

De BMW CE 04 heeft een elektromotor met permanente magneten die zijn geplaatst in een frame tussen de accu en het achterwiel. De recuperatie hoeft niet handmatig geactiveerd te worden, de scooter regelt dit zelf en activeert het systeem wanneer dit mogelijk is. De BMW CE 04 rijdt net zoals een scooter met verbrandingsmotor. Bijzonder handig is de achteruitrijhulp, die de BMW CE 04 op wandeltempo achteruit laat rijden om zo het manoeuvreren makkelijker te maken.

Voorzien van een 10,25 inch kleurensysteem

De BMW CE 04 is standaard voorzien van een 10,25 inch TFT kleurenscherm met geïntegreerde connectiviteit en kaartnavigatie. Dankzij de splitscreen modus is het ook mogelijk om meerdere functies tegelijk te tonen.  De bediening verloopt via de standaard Multicontroller en belangrijke informatie zoals je snelheid en accustatus is altijd zichtbaar. Het nieuwe kleurenscherm maakt het voor het eerst mogelijk om een navigatiekaart weer te geven in het instrumentenpaneel. Ook kan je je telefoon koppelen aan de BMW CE 04 en deze veilig opbergen in een opbergvak met USB-C poort.

Ontdek de BMW CE 04

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de BMW CE 04? Onze collega Peter verteld je graag meer over deze unieke motor!