Showroomintroductie

Van de nieuwe BMW S 1000 XR

Heb je dat ook weleens? Dat je ergens met smart op wacht en het lijkt op een eindeloos durende rit? Niet voor lang, de eindbestemming ligt namelijk in het vizier. Zaterdag 25 april staat hij in onze showroom: de nieuwe BMW S 1000 XR! Iedere avonturier is dan van harte welkom bij onze vestiging in Alkmaar om deze prachtige nieuwe motorfiets van BMW Motorrad te komen bewonderen.

De BMW S 1000 XR

Het beste materiaal voor jouw nieuwe PR

Voor iedereen die graag zijn grenzen opzoekt. Wie het snelste door de bocht wilt gaan of kilometers wilt vreten, aanschouw de BMW S 1000 XR. We moeten nog even geduldig afwachten voordat hij bij ons in de showroom staat, maar één ding is zeker: deze wil je echt komen bekijken! Wat direct opvalt zijn de scherpe contouren in het vernieuwde design van de motorfiets, wat zorgt voor een betere aerodynamica en beter zittende kuipdelen. Daarbij zorgt de verhoogde flyline en het uiterst comfortabele stuur ervoor dat je eindeloos van de BMW S 1000 XR kunt genieten. Deze indrukwekkend uitziende motorfiets wordt aangedreven door een 4-cilinder lijnmotor, die goed is voor een cilinder inhoud van 999 cc. Uit dit blok wordt 121 pk geperst en een koppel van maar liefst 114 Nm. Dankzij de innovatieve techniek van BMW Motorrad is dit aantal koppel in het breedste toerental bereikbaar en samen met de lange versnellingsbak maakt dit de motor die jou helpt jouw persoonlijke records te doen verpletteren. Langer, verder en sneller.

Meer informatie

Wil je meer weten over de showroomintroductie van de nieuwe BMW S 1000 XR of een proefrit maken? Klik dan op één van de onderstaande buttons naar keuze of kom langs bij onze vestiging in Alkmaar. We helpen je graag verder!