Welke kies jij?

De BMW R 1250 GS, GS Adventure of G 310 GS?

DE BMW R 1250 GS

De BMW R 1250 GS: geconcentreerde prestaties en indrukwekkende efficiëntie. Met de BMW R 1250 GS zul je de boxer nog meer direct ervaren. De toename van het motorvermogen levert je meer prestaties - 100 kW (136 pk) en 1.254 cc. Het variabele nokkenasregelsysteem BMW ShiftCam zorgt voor een superieure vermogensafgifte - in het hoge en lage toerengebeid. Of het nu in de stad, op de snelweg of, uiteraard, offroad is: elke afgelegde kilometer geeft je meer vrijheid en verhoogt het rijplezier. Nieuwe stijlvarianten en lakkleuren, talrijke technische details en spannende individualiseringsopties versterken het karakter van de BMW R 1250 GS.

DE BMW G 310 GS

Spontaan zijn. Routines doorbreken. Maak van het dagelijkse leven een persoonlijke ervaring. Elke dag begint het avontuur al voor de voordeur: maak het jouw avontuur met de BMW G 310 GS. Hij gidst je door de stadse jungle naar het platteland, zelfverzekerd en zorgeloos. Want met de G 310 GS hoeven de avonturen niet groots te zijn om onvergetelijk te zijn. Je hoeft ze alleen maar te beleven - elke dag.

DE BMW R 1250 GS ADVENTURE

De BMW R 1250 GS Adventure is gemaakt voor jouw uitdagingen. Onherbergzame trajecten, moeilijke omstandigheden en de meest afgelegen bestemmingen: daarvoor is de koning van de reisenduro's in de wieg gelegd. Met de vergroting van de cilinderinhoud tot 1254 cc en het vermogen naar 100 kW (136 PK) heb je nog meer power voor de wildernis, de woestijn of de secundaire weg. Behalve meer performance werkt de motor ook efficiënter en geeft je het nodige uithoudingsvermogen voor de volgende etappe. Absoluut nieuw is de variabele nokkenasregeling BMW ShiftCam – deze biedt je power in elk toerengebied en geeft de boxermotor een nooit eerder geziene loop. Welk avontuur je ook aantrekt, de BMW R 1250 GS Adventure is klaar voor elke reis met jou.

HIGHLIGHTS

BMW R 1250 GS

Connectiviteit TFT display
De nieuwste generatie Dynamic ESA
Rijmodi pro
BMW shiftcam
Offroad capaciteiten

BMW G 310

Goud-geanodiseerde upside-down voorvork
De nieuwste generatie Dynamic ESA
Goudkleurige remklauwen
Innovatieve 1-cilinder 4-taktmotor
Windscherm

BMW R 1250 GS Adventure

Brandstoftank van 30 liter
Stijlvariant HP
Buddyseat varianten
Volledige LED-koplamp
Groot windscherm

Als eerste rijden op één van deze modellen?

Wil jij als één van de eerste in Nederland in het bezit zijn van de BMW R 1250 GS, GS Adventure of G 310? Plan dan snel een proefrit bij onze vestiging in Alkmaar of kom langs voor een vrijblijvende kennismaking.

Motorrad Accessoires

Met de BMW Motorrad Style Collectie maak je ook een statement als je niet onderweg bent. Ontdek jouw lifestyle product in onze webshop of kom langs voor een (passend) product!