WhatsappEmail
BMW R 1300 GS
BMW R 1300 GSBMW R 1300 GS
Beschikbaar

BMW R 1300 GSR 1300 GS Handgeschakeld

€ 32.747,00

NL7999536
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Motorrad Alkmaar
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €427 per maand
BMW R 1300 GS R 1300 GS Handgeschakeld
€ 32.747,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • BenzineBrandstof
  • HandgeschakeldTransmissie

Omschrijving

Praktisch in gebruik en ruim van binnen, met dat doel is deze BMW R 1300 GS ontworpen. We hebben het hier over een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. In deze auto vindt u een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. De verlichting van de koplampen geeft het gevoel dat het altijd dag is. De slimme matrix LED-technologie past zich aan bij tegenliggers, zonder verlies van lichtkwaliteit. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer LED-achterlichten en windscherm.

Uw smartphone wordt een dashboard, met alle functies in beeld. Dankzij Connected Services en de speciale app. Uw lievelingsmuziek klinkt nog mooier met dit audiosysteem voorzien van bluetooth. Meer rijcomfort en minder brandstofgebruik? Even de cruise control instellen en dan ontspannen rijden! Eenkennig is deze auto wel. Instappen en starten kan alleen als u de keyless start-token op zak heeft. Ook navigatiesysteem met groot kleurenscherm en centrale portiervergrendeling zijn aan boord.

Als bestuurder van deze BMW bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen. Ook helpen het hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Wij leveren deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. Maak nu snel een afspraak om deze auto te bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u