WhatsappEmail
BMW R 1300 GS
BMW R 1300 GSBMW R 1300 GS
Beschikbaar

BMW R 1300 GSR 1300 GS Handgeschakeld

€ 32.211,00

NL7999541
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Motorrad Alkmaar
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €417 per maand
BMW R 1300 GS R 1300 GS Handgeschakeld
€ 32.211,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • BenzineBrandstof
  • HandgeschakeldTransmissie

Omschrijving

Het karaktervolle uiterlijk van de BMW R 1300 GS doet niets af aan het feit dat dit een comfortabele en bijzonder praktische auto is. Het gaat hier om een nieuwe auto, die uit voorraad leverbaar is. Met zijn pittige benzinemotor stuurt u deze auto gemakkelijk en vlot door het verkeer. Met matrix LED-verlichting rijdt u eigenlijk altijd met groot licht, dus maximaal zicht. Toch is verblinden er niet bij, want het systeem regelt de verlichting zo dat tegenliggers er geen last van hebben. Ook LED-achterlichten en windscherm horen tot de voorzieningen op deze auto.

Pech of storing, altijd vervelend. Maar met Connected Services weet u direct wat eraan scheelt. En dus ook wat er moet gebeuren. Muziek luisteren wordt genieten met dit audiosysteem. De bluetooth connectivity maakt het mogelijk om muziek draadloos af te spelen. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. Met de elektronische sleutel in uw zak en met één druk op de knop start u de auto. Dat is keyless start! Ook navigatiesysteem met groot kleurenscherm en centrale portiervergrendeling horen tot de voorzieningen op deze auto.

Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

We hebben ons best gedaan om de kwaliteit van deze R 1300 GS aan u uit te leggen, maar er gaat toch niets boven een proefrit. Als u contact met ons opneemt, zetten we de auto voor u klaar. We horen graag van u.

Alle opties

ExterieurChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u