Nu al proefrijden op de nieuwe CE 02

Terwijl deze pas op zaterdag 25 mei verschijnt!

Terwijl de nieuwe BMW CE 02 pas op zaterdag 25 mei in de showroom verschijnt. Heb jij nu al de unieke mogelijkheid om bij Dusseldorp Motorrad te komen proefrijden op de nieuwe BMW CE 02 (A1 variant). Wij zorgen ervoor dat je deze unieke volledig elektrische motorfiets kunt uitproberen met een testrit, op een moment naar keuze. Het enige wat je hoeft te doen is contact op te nemen met onze vestiging. Dan zorgen wij voor een volle batterij en een vers kopje koffie 

BMW CE 02

Elektrische step? E-brommer? E-scooter? Nope! Ontdek de eParkourer, hét icoon van Urban Mobility. Snel, wendbaar en creatief beweegt deze zich door de stad, veroverend met gemak. De CE 02, gemakkelijk te berijden voor bijna iedereen. Kies de (4 kW) AM-variant voor een max. snelheid van 45 km/u in de stad, of ga voor meer power en actieradius met de (11 kW) A1-variant tot 90 km/u. Voorzien van high-end opties die je van BMW gewende bent. 

Speciaal Pre-order aanbod

O ja! Ben jij naar aanleiding van je proefrit enthousiast geworden? Voor de snelle beslissers en de early adopters is er nu een speciaal pre-order aanbod én ontvang een gratis upgrade met het Highline pakket en tegen een gereduceerd introductie tarief. 

*Vraag de dealer naar de voorwaarden. Aanbod geldt t/m 24 mei 2024